Easy Web Search
Image default
Onderwijs

Vol vertrouwen het studiejaar in na een deskundig studiekeuzeadvies

Je bent jong en je moet al belangrijke keuzes maken. Dat valt zonder hulp bepaald nog net mee. Voor het maken van de voor jou beste studiekeuze is het zeer verstandig om studiekeuzeadvies in te schakelen. Met deskundige ondersteuning maak je een betere keuze en neem jij de eigen twijfels weg. En zo zie je het komende studiejaar ook met veel meer vertrouwen tegemoet.

Maak de beste keuze in een informele sfeer

 

De studiekeuze in Amsterdam. Het bezorgt menig jongere slapeloze nachten en heel erg veel stress. Om die reden is het verstandig je te omringen door mensen met kennis van zaken, specialisten die je helpen en het beste studiekeuzeadvies kunnen geven. Kies voor die specialist die adviseert in een informele sfeer. Een ontspannen sfeer en een ontspannen gevoel namelijk, zorgen ervoor dat je altijd de beste beslissing neemt.

De specialisten willen uiteraard zoveel mogelijk van je weten

 

De specialisten die je studiekeuzeadvies kunnen geven, willen zoveel mogelijk van je weten. Wie ben je, wat kun je en vooral ook wat wil je. Bij de keuze voor een vervolgopleiding wordt ook gekeken naar opleidingen die overlap hebben en naar motiverende omstandigheden. Dat alles samen en de expertise van de specialist in studiekeuzeadvies maken dat je al snel in staat bent een aantal concrete keuzes te maken, een lijst met eventueel geschikte opleidingen. Samen met jouw persoonlijk adviseur ga je die opties kritisch onder de loep nemen. Daarna is het de hoogste tijd om knopen door te hakken.

Na het traject krijg je een persoonlijk rapport uitgereikt

 

Een goed adres voor studiekeuzeadvies maakt geen verschil in vooropleiding en kan mensen van zowel de MBO, HBO en WO van dienst zijn. Voorts krijg je te maken met steeds dezelfde en dus een persoonlijk adviseur, is er een ontspannen sfeer en krijg je nadat het traject is afgerond een persoonlijk rapport mee. In alle gevallen neem je nu een meer weloverwogen beslissing en begin je met vertrouwen aan de vervolgstudie. Er rolt altijd een studie uit de bus die bij jou past. Nog niet overtuigd? Weet dan dat mensen die al kozen voor studiekeuzeadvies de diensten van de specialist waardeerden met een 8,4.