Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Steenslagfolie en auto belettering door Presto Dimensions

Steenslagfolie en auto belettering laten aanbrengen?

Ik was zo ontzettend trots en blij toen ik genoeg geld had gespaard voor het kopen van een auto. Ik koos voor een prachtige babyblauwe Fiat 500, echt mijn droomauto. Toen ik deze auto een paar maanden geleden zag rijden, wist ik zeker dat dit mijn eerste auto zou worden. Zonder twijfel! Nah het afronden van mijn studie bedrijfskunde kreeg ik al gauw een goede baan, waardoor ik aardig wat geld opzij kon zetten iedere maand. En dat met maar een enkel doel: die babyblauwe Fiat 500. Echter zag ik dat er na een aantal maanden steenslag begon te vertonen in de lak. Niet zo fraai! Ik besloot naar oplossingen te zoeken en kwam bij steenslagfolie uit.

Steenslagfolie

Steenslagfolie wordt ook wel lakbescherming PPF folie, transparante zelfhelende folie of clear bra of lakbescherming folie of lakprotectie film genoemd. Dit is een folie die ervoor zorgt dat kleine beschadigingen zoals krasjes en swirls als sneeuw voor de zon verdwijnen. Echter zorgt deze steenslagfolie er niet alleen voor dat eventuele kleine beschadigingen verdwijnen. De folie beschermt de gelakte delen van de auto ook tegen toekomstige beschadigingen en andere invloeden van buitenaf. Ik heb de folie laten aanbrengen door de vakmannen van Presto Dimensions en ik ben er heel erg blij mee.

Auto belettering

Ik rijd al een aantal jaren paard en besloot naast mijn fulltime baan als bedrijfskundige, een eigen business te starten. Wat ik doe? Ik maak halsters voor paarden met prachtige zirkonia en borduringen er op. Ik maakte altijd al veel halsters voor mijn eigen paard en voor de paarden van vriendinnen, en mocht vaak complimentjes ontvangen. Daarom heb ik ervoor gekozen om van deze hobby een parttime job te maken. Ieder weekend ben ik druk met het maken van de halsters. Om mijn bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij mijn publiek, heb ik auto belettering laten aanbrengen op mijn Fiatje. Voor het uitvoeren van de klus heb ik natuurlijk weer de specialisten van Presto Dimensions ingeschakeld. Uiteraard ben ik weer een zeer tevreden klant.

https://www.prestodimensions.nl/