Easy Web Search
Image default
Financieel

Via welke broken kun je het beste een beleggersrekening openen?

Maak slimme keuzes door te beginnen met weinig risico

Als je gaat beleggen is het verstandig om te kijken welke broker bij jou past. Dit hangt onder andere er vanaf hoe gevorderd je in het beleggen bent en welke wensen jij hebt ten opzichte van de eisen van het platform. Een broker moet betrouwbaar zijn en garantie geven dat je jouw rendement daadwerkelijk ontvangt. De beste broker kun je kiezen door brokers te vergelijken. Brokers dienen laag te zijn in kosten om er het beste uit te halen. Daarnaast moet je kijken hoeveel tijd je kwijt kunt zijn aan traden. Ga na of je een passieve belegger bent. Dus liever op lange termijn handelen met weinig verlies ineens of een actieve belegger waar eToro geschikt voor is het zogeheten “DayTraden”.

De beste broker voor beginnende beleggers

De beste broker voor beginnende beleggers is een broker die educatieve tools op het platform biedt, laag is in bijkomende kosten, eventueel over een demo account beschikt om met speelgeld te oefenen in beleggen, de mogelijkheid om passief te beleggen en een zeer laag startbedrag van 100 euro of minder om mee te beginnen. DEGIRO voldoet aardig aan de eisen van een beginnende belegger. De beste broker voor de beginnende belegger hangt af van de eisen en de mogelijkheid tot het opdoen van kennis over beleggen. Ga vooral niet als beginner met CFD’s werken die eToro aanbiedt tussen het reguliere effecten aanbod, want de kans dat je inleg verliest met CFD’s is vrij groot.

DEGIRO vs eToro brokers

DEGIRO vs eToro zijn hebben beiden tools voor zowel beginners als gevorderde traders. Traden in effecten via DEGIRO is laag in kosten. eToro rekent weinig transactiekosten en bij aandelen betaal je geen commissie. DEGIRO en eToro rekenen niks om geld over te boeken. eToro heeft minimale opnamen van 30 dollar en slechts 1 valuta. Geld opnemen kost per keer 5 dollar bij eToro.

De brokers die hoog in de score staan

Degiro heeft veel klanten wereldwijd en eToro heeft 13 miljoen leden die gebruik maken van het platform. DEGIRO is een toegangsbroker tot beurzen op internationaal vlak en eToro heeft vele voordelen zoals een handige app die je op de smartphone kunt downloaden.

https://beter-beleggen.nl/