Easy Web Search
Image default
Financieel

Hoe u uw krediet kunt opbouwen zonder creditcards te gebruiken

Kunt u een goed krediet hebben als u weigert creditcards te gebruiken?

Ik heb een goede vriend die onlangs is begonnen met het kopen van een huis na jaren in een gehuurd appartement te hebben gewoond. In zijn gedachten heeft hij alles goed gedaan — hij heeft een vaste baan die goed betaalt, hij heeft geen schulden en hij heeft 20% gespaard voor een aanbetaling. Maar toen hij probeerde om vooraf goedgekeurd te worden voor een hypotheek, liep hij een klein probleempje op: hij heeft geen kredietscore, omdat hij geen kredietgeschiedenis heeft. Een oplossing vond hij op https://onlinekredieten.com/

Zie je, mijn vriend wist hoeveel mensen worstelen met creditcard schuld, dus besloot hij plastic te vermijden en alles contant te betalen. Hij heeft ook autoleningen vermeden en zijn collegegeld werd betaald met een studiebeurs. Mijn vriend heeft uitstekend werk verricht door schulden te vermijden — maar het hebben van geen kredietgeschiedenis kan op de lange termijn een groot obstakel zijn, en er zijn goede redenen om een creditcard aan te vragen. Uiteindelijk zal bijna iedereen een behoorlijke kredietscore nodig hebben om hen te helpen bij een grote aankoop — een nieuwe auto, een huis, een persoonlijke lening voor het starten van een nieuw bedrijf, enz. — en het vroegtijdig opbouwen van dit krediet zal ervoor zorgen dat u klaar als de tijd daar is.

Voor de meeste mensen is het een geweldig idee om krediet op te bouwen door een creditcard te openen en deze op verantwoorde wijze te gebruiken. Maar voor mensen zoals mijn vriend, die ten koste van alles creditcards willen vermijden, zijn er enkele geweldige alternatieven.

Gebruik een beveiligde creditcard

In veel opzichten is een beveiligde creditcard werkt op dezelfde manier als een gewone creditcard. Het belangrijkste verschil is dat u voor een beveiligde kaart een storting moet doen, vaak gelijk aan uw kredietlimiet, die als onderpand wordt gebruikt. Met andere woorden, als uw kaartlimiet € 500 is, moet u mogelijk € 500 storten om uw terugbetaling vermogen te garanderen. Deze kaarten helpen voorkomen dat u enorme schulden opbouwt, terwijl u tegelijkertijd uw credit score opbouwt. Omdat voor deze kaarten onderpand vereist is, kunnen de meeste mensen ervoor in aanmerking komen met weinig tot geen kredietgeschiedenis.

Een lening voor kredietverstrekkers aanvragen

Leningen voor kredietverstrekkers zijn precies wat ze klinken zoals: persoonlijke leningen die u helpen uw kredietwaardigheid op te bouwen. In tegenstelling tot andere soorten persoonlijke leningen, ontvangt u het geld niet meteen wanneer u een lening voor kredietopbouw ontvangt. In plaats daarvan begin je met het betalen van het geleende bedrag, en de bank houdt het geld op een cd- of andere spaarrekening en je ontvangt het geld wanneer je de lening hebt terugbetaald. Hoewel u rente betaalt over het geleende bedrag, bieden sommige kredietverstrekkers terugbetalingen of kredieten aan voor de rente wanneer u deze volledig hebt terugbetaald, dus kies uw kredietverstrekker zorgvuldig. Kredietopbouwleningen worden gerapporteerd aan alle grote kredietbureaus, waardoor ze een uitstekende manier zijn om u te helpen kredietgeschiedenis vast te stellen.

Zorg ervoor dat uw maandelijkse rekeningen meetellen voor uw kredietscore

Kansen zijn dat iedereen die zich bewust is van het vermijden van creditcardschulden behoorlijk verantwoordelijk is als het gaat om het elke maand op tijd betalen van hun huur (of hypotheek), telefoonrekeningen en energierekeningen. Gelukkig zijn er externe bedrijven zoals Rent Track, Rental Kharma of Experian Boost die deze betalingen kunnen verifiëren bij uw verhuurder of nutsbedrijf en deze vervolgens kunnen rapporteren aan kredietbureaus (lees meer over hoe huur uw kredietscore beïnvloedt). Deze diensten zijn vaak niet gratis en vereisen deelname van uw verhuurder, maar ze kunnen een gemakkelijke manier zijn om krediet te krijgen voor betalingen die u al doet.

Uiteindelijk zijn er vele manieren om uw kredietscore op te bouwen bekijk ze op https://geld-lenen-zonder-bkr.com/. Het openen van een creditcard. Zorg ervoor dat u al vroeg stappen onderneemt om krediet op te bouwen, lang voordat u klaar bent om een hypotheek of een andere grotere lening aan te vragen. Een goed krediet hebben is een belangrijke stap in het beheersen van uw financiële toekomst, dus zorg ervoor dat u op het pad bent naar de toekomst die u wilt.

https://geld-lenen-zonder-bkr.com/lening/kunststof-kozijnen-op-afbetaling/