Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Een verloskundige inschakelen voor uw zwangerschap

Het inschakelen van een verloskundige voor uw zwangerschap is een zeer goed idee. Het zorgt er namelijk voor dat u ten alle tijden gesteund wordt in uw vragen omtrent de zwangerschapsperiode. Daarnaast is verloskundige Rijswijk ook medisch onderlegd. Hierdoor kan zowel uw gezondheid als die van uw baby goed in de gaten gehouden worden. Gemiddeld bezoekt u verloskundigenpraktijk Otis dan ook 10 tot 14 keer tijdens de zwangerschap.

Verloskundige Rijswijk helpt voor en tijdens de zwangerschap

Wanneer je denkt aan een verloskundige, zal u waarschijnlijk denken dat deze pas helpt als u een langere tijd zwanger bent. Echter, niks is minder waar. Wilt u en uw partner graag kinderen? Dan is er altijd een kinderwens spreekuur waarin u de verloskundige allerlei vragen kunt stellen over een gezonde zwangerschap. De verloskundige geeft u dan een persoonlijk advies en geeft uitleg over de cyclus en de vruchtbare periode. Dit helpt u vervolgens om de kinderwens te vervullen. Wanneer u eenmaal zwanger bent, zult u vaker bezoeken gaan brengen aan de verloskundige. Deze zal u dan helpen door de hele zwangerschap heen met bijvoorbeeld het het prikken van bloed en het doen van verschillende tests. Alles is er dan ook op gericht om het voor u en uw baby zo goed mogelijk te laten verlopen.

De eerste periode na de geboorte

Ook na de geboorte kunt u rekenen op de steun van de verloskundige. In de eerste 7 tot 10 dagen na de bevalling, brengt verloskundige Rijswijk dan ook een aantal bezoeken bij u thuis. Hierin geeft de verloskundige, tezamen met de kraamverzorgende, passend advies over uw situatie. Het is namelijk een moeilijke situatie om voor uw kind te zorgen, terwijl u zelf nog aan het herstellen bent. Verloskundigenpraktijk Otis heeft dan ook veel ervaring in het ondersteunen van vrouwen in deze periode!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/