Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Oorzaak van donkere vlekjes in het gezicht

Oorzaak van donkere vlekjes in het gezicht

Donkere vlekjes in het gezicht komen vooral op latere leeftijd veel voor. Daar is uiteraard niets mis mee, en vaak is het ook helemaal niet schadelijk. Echter kan het wel erg hinderlijk zijn voor je zelfbeeld en dat is natuurlijk erg jammer. Gelukkig zijn er tal van oplossingen denkbaar om de vlekjes in het gezicht tegen te gaan en op te lossen. Er zijn tegenwoordig bijvoorbeeld tal van crèmes die zowel de pigmentvlekken kunnen voorkomen als kunnen verminderen. Ook kun je pigmentvlekken in het gezicht camoufleren met make-up.

 

  • Pigmentvlekken voorkomen: voorkomen doe je door altijd beschermd de zon in te gaan. Smeer de huid in met zonnebrandcrème of een dagcrème waar UV- bescherming in zit. Op deze manier zorg je ervoor dat bestaande pigmentvlekken niet donkerder worden, en dat je helpt voorkomen dat er nieuwe pigmentatie wordt gevormd.
  • Pigmentvlekken behandelen: pigmentvlekken verwijderen doe je bedachtzaam en met de juiste middelen. Ga altijd zorgvuldig om met de donkere vlekjes, en probeer deze niet weg te scrubben. Let op: gebruik ook geen schadelijke crèmes van de zwarte markt.

 

Vraag liever om advies bij een schoonheidsspecialiste of laat jezelf introduceren met Skinlight crème. Dit is een crème dat zich specifiek richt op het verlichten van donkere vlekjes zoals pigmentvlekken, moedervlekken en andere donkere pigmentatie. Ook kan de crème gebruik worden voor donkere oksels, wallen, knieholtes etc. De creme is zelfs geschikt voor gebruik op en bij de intieme delen.

 

Wil je nou meer weten over Skinlight en wat de creme voor jou kan betekenen? Google het dan eventjes of bezoek een van de social media kanalen zoals Facebook.