Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Een eigen webshop starten doe je zo

Een eigen webshop starten doe je zo

Wanneer je weinig technische kennis hebt, dan kun je het beste kiezen voor een kant en klare webshop dienst. Na aanmelding kun je vaak kiezen uit en standaard look voor de webshop en deze gemakkelijk aanpassen. Je kunt vaak de kleuren instellen alsook de volgordes, header foto, slider en gemakkelijk producten toevoegen en bewerken. Je kunt vaak al binnen enkele uren online zijn en je producten verkopen.

Vooraf goed bedenken wat je precies wilt, denk hier vooral even aan:

  • Hoeveelheid producten en pagina’s wil ik in mijn webshop?

  • Zijn er bepaalde diensten zoals mail- en betalingssystemen waar de webshop mee samen moet werken?

De eerste dienst die we gaan bekijken is van het bedrijf Magento. Waarom magento commerce? omdat zij zich volledig richten op professionele webwinkels. Het bedrijf bestaat al jarenlang en heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwde partner.

 

De webshops van Magento zijn prettig om mee te werken voor en webwinkelier. Je werkt in een overzichtelijk systeem dat gemakkelijk te begrijpen is. Het cms systeem biedt uitgebreide functies zodat je een professionele webshop in handen hebt.

Voordelen van Magento op een rijtje:

  • Eenvoudig websitebeheer: het beheer is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Je beschikt over een centraal productdatabase.

  • Verkoop stimuleer opties: Magento is voorzien van marketing tools zoals kortingcodes, up- en cross selling en ook klantmanagement.

  • Betalingsproviders zijn makkelijk integreerbaar: je kunt gemakkelijk betaalwijzen en verzendmethoden op elkaar afstemmen. Denk hierbij aan iDeal, Post NL, Paypal enzovoort.

Wanneer je je webshop snel online wilt hebben, dan heb je een webhosting nodig. Dit is een opslagplaats in de vorm van een server. Wanneer je deze afneemt bij een partij als Indugas webhosting, dan blijft je site 24/7 online en bezoek baar voor eventuele klanten. Ga eerst altijd hosting vergelijken, zo weet je dat je nooit teveel betaald.

 

Ga voor meer informatie over Webshopdiensten naar mijn blog!

 

http://www.indugas.nl/web-hosting