Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Verschillende typen heggenschaar

Nu heb je jezelf echt voorgenomen om de tuin is echt goed op te knappen maar je hebt natuurlijk wel het juiste gereedschap nodig. Om de heg is lekker kort te knippen heb je natuurlijk een goede heggenschaar nodig. Er zijn echter veel verschillen type heggenscharen dus welke moet je pakken?

Laten we beginnen om de handmatige heggenschaar is te bespreken. Om bijvoorbeeld een struik lekker kort te houden is de handmatige heggenschaar een ideaal gereedschap. Je hoeft hierbij namelijk nog geen gigantisch zwaar werk te verheffen.  De automatische heggenschaar is vooral geschikt voor taxus en hulsthaag te knippen omdat je deze niet in model krijgt met een automatische heggenschaar.  Wat daarnaast ook natuurlijk een enorm voordeel is dat het makkelijker mee te nemen is en daarnaast ook niet al teveel lawaai maakt. Wel zo handig als je bijvoorbeeld nog een klein kind hebt die aan het slapen is. Let er wel even op dat je de messen regelmatig aanscherpt.

Nu heb je natuurlijk ook nog twee andere typen heggenscharen namelijk de benzine heggenschaar en de elektrische heggenschaar.  De  elektrische heggenschaar is voornamelijk geschikt voor niet al te grote tuinen. De elektrische heggenschaar maakt namelijk gebruik van een snoer, of van een accu. Bij elektrische heggenscharen met een accu is het grote nadeel echter dat de accu snel leeg is.

Heb je nu wel een grote tuinen en grote heggen dan is de benzine heggenschaar toch wel het type gereedschap dat je zoekt. Een benzine heggenschaar maakt namelijk in korte tijd de wildste heggen weer netjes. Ben je nu opzoek naar een goede heggenschaar dan is het aan te raden om is naar de site van de winkel Fuxtec te gaan. Deze winkel verkoopt kwaliteitsgereedschap voor het werken in de tuin. Daarnaast werkt hier deskundig personeel die je goed kan adviseren.

http://www.fuxtec.nl