Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

De trends voor zomerse noten

Zomers genieten met extra smaakmakers zoals pitten zaden en noten. Bij horecanoten weten we precies welke noten wanneer het lekkerst zijn en bieden we deze in de grootvoordeelverpakking aan zodat je niet snel zonder je lekker versnapering zit. Ontdek in deze zomerse blog de lekkerste zomernoten. Ontdek de hazelnoot en de pistache en ook waar paranoten vandaan komen of wat je allemaal voor lekkers me amandelen kunt maken. En bedenk maar eens als je op het terras zit te eten welke zomerse noten en pitten er allemaal voorbij komen op de gerechten uit de horeca. Ook bij de kaasboeren kunnen de noten niet ontbreken. Wil je direct jouw groot voordeelverpakking inkopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog.

Hazelnoten in de zomer

Hazelnoten zijn wel bekend onder de mensen. We kennen ze vooral van de chocolade pasta maar hazelnoten zitten ook vaak door salades heen, door baksels en verwerkt door desserts. De culinaire chef weet wel raad met deze rijke noot. Maar let wel op, er zijn mensen ook allergisch voor deze delicate noot. Voor hen is de pistache of de amandel wellicht meer aan te raden. Pistache hebben die heerlijk zoude smaak nadat je ze uit de dopjes hebt weten te halen. Meteen een relaxte bezigheid en een beloning door de heerlijke smaken van de pistache. Pistache wordt verder ook vaak gekozen voor de mooie groene kleur die het vele gerechten, sausjes of ijs kan geven.

Bakkers gebruiken vooral amandel

In vele bakkerijen komen kilo’s amandel voor. Amandelgebakjes, amandelbodems voor taarten of een mooie afwerking van de noot op de baksels komt vaker voor dat je denkt. Ze hebben we in onze webshop diverse soorten van de amandel. Denk bijvoorbeeld aan amandelschaafsel die vaak in recepten wordt gebruikt. Wanneer je de amandel schaafsel even kort aanbakt komt er nog meer smaak vrij dan ze niet aan te bakken. Ook paranoten zijn een geweldige toevoeging voor notenmixen, baksels en diverse recepten. Bakkers klaar? Bakken maar!

 

 

https://www.horecanoten.nl/