Easy Web Search
Image default
Alarmsysteem

Het Jablotron alarm systeem

In Nederland worden er jaarlijks zo’n 65.000 inbraken geteld. Met het Jablotron alarm systeem houdt u uw gezin en eigendommen altijd veilig door het weren van inbraakpogingen in uw huis en bedrijfspand. Met 30 jaar ervaring ontwikkeld Jablotron alarmsystemen van de hoogste kwaliteit en is een van de meest betrouwbare en beste leveranciers van alarmsystemen ter wereld.

Hoe werkt het Jablotron alarm

U kunt het alarmsysteem van Jablotron eenvoudig bedienen. Het alarm zelf is zeer toegankelijk en is voorzien van rode en groene knoppen. Als de Jablotron alarm knoppen op groen staan betekend dat dat het alarm uitgeschakeld is en dat u zich vrij kan bewegen in uw huis.  Als de knoppen rood zijn is het alarmsysteem geactiveerd en wordt elke ongeautoriseerde melding geregistreerd. Elke ruimte in uw woning of bedrijfspand heeft een eigen alarm, zo kunt u snel zien waar indringers naar binnen zijn gekomen en welke delen open en gesloten zijn.

Het Jablotron alarm systeem is ook multifunctioneel inzetbaar. U kunt naast de beveiliging van uw woning of bedrijfspand het systeem ook gebruiken voor:

  • Het bedienen van de verwarming op afstand
  • Apparaten inschakelen om beweging te detecteren
  • Het bedienen van apparaten op afstand

De MyJablotron app

Als u een Jablotron beveiligingssysteem heef kunt u de app MyJablotron downloaden op uw laptop, pc, tablet of smartphone. Deze app is gemakkelijk in het gebruik en hiermee bedient u op afstand het alarmsysteem, de garagedeur, verwarming en andere apparaten die u gelinkt heeft met het systeem. Verder kunt u ook via de app het logboek uitlezen, waardoor u weet wanneer het systeem is in- en uitgeschakeld en wanneer er specifieke meldingen zijn gemaakt.

https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron