Easy Web Search
Image default
Alarmsysteem

Een Buy of Sell order plaatsen voor cryptocurrency is EASY – 100% complete uitleg!

Sell orders lijken erg op buyorders. Dus je moet goed nadenken voordat je je aankoop doet. Klik op NEO kopen en u moet zich realiseren dat uw bestelling in uw openstaande bestellingen staat. Marktorders kunnen niet worden geannuleerd omdat ze onmiddellijk worden gevuld. Als u een marktorder plaatst, kunt u het gedeelte van uw Ethereum (of Bitcoin) -saldo kiezen dat u wilt gebruiken om IOTA te verkrijgen. Met marktorders wordt uw bestelling geplaatst tegen de marktprijs, wat goed is in het geval de trend solide is en u snel moet kopen of verkopen. Met de brancheorder kunnen we alleen de hoeveelheid NEO opgeven die we willen kopen en vervolgens automatisch kopen tegen de huidige marktprijs.

Andere cryptocurrencies kopen (bijvoorbeeld ethereum)

Als u geïnteresseerd bent in het kopen en verkopen van cryptocurrency, houd ons dan in de gaten. Als u nog geen andere cryptocurrency heeft en IOTA wilt kopen, moet u eerst Bitcoin of Ethereum aanschaffen. In mijn geval is dit de allereerste cryptocurrency die in de lijst wordt weergegeven.

Nu is het tijd om de sprong te selecteren en wat te kopen. Soms heb je tijd om je tas helemaal te vullen en af ​​en toe zal de prijs met minder accumulatie pompen, maar je zult vroeg of laat nieuwe mogelijkheden vinden. Het lijkt dus op een goed moment om MCO te verkrijgen vanuit het oogpunt van een technische analyse van https://koersethereum.nl – ethereum koers.

Geen handelskosten wanneer je annuleert

Er zijn kosten om te kopen op basis van uw betalingsproces. Zolang u op de hoogte bent van de kosten en het verificatieproces dat nodig is om grotere hoeveelheden Bitcoin te kopen, bent u er helemaal klaar voor. Er worden geen kosten in rekening gebracht op het juiste moment van het maken van een bestelling. Als u de bestelling annuleert, worden er geen handelskosten in rekening gebracht.

Keer terug naar de startpagina en kies de markt die u wilt verhandelen. Ga naar de markt waarop u wilt handelen. De marktplaats is op dit moment op elk moment hoog. Je hoeft niet naar de markt te timen, je hoeft niet te proberen de handel of daghandel te veranderen, en je hoeft niet eens echt na te denken. Je kunt gewoon op de cryptocurrency exchange inloggen en je order plaatsen.

Voor conventionele beurshandelaren, als je al een tijdje op de markt bent geweest, weet je hoe belangrijk de PDT-regel (Pattern Day Trader) is om je succesvol te laten handelen. De markt draait 7 dagen per week, 24 uur per dag. Als u een bestelling wilt kopen, moet u gewoon het bedrag van de door u gekozen crypto opgeven dat u wilt kopen. Het is een feit dat de markt voor cryptocurrencies vrij onstabiel en extreem volatiel is.