Easy Web Search
Image default
Horeca

Een vleesthermometer voor Vaderdag

Voordat u het weet is het weer zo ver; Vaderdag. Wat gaat u dit jaar nu weer geven? Weer een reep chocolade of een lekker luchtje? Nee, ga dit jaar voor origineel! Dit jaar valt vaderdag op 20 juni en wat is het in juni? Precies, lente! Voordat u het weet zit u in plaats van met de verwarming aan op de bank, heerlijk buiten met een hapje en een drankje. Wij van themapen ruiken de barbecue al. Het gevoel dat mannen krijgen bij het bereiden van vlees (of vegetarische producten) op de barbecue wordt ook wel beschreven als “het mannelijke oergevoel”. Kortom, mannelijker dan dat kan het niet. Dus waarom niet bijdragen aan de mannelijkheid van uw vader? Steun uw testosteronbommetje bijvoorbeeld door het geven van een vleesthermometer voor Vaderdag.

De vleesthermometer, wat is dat?

Een vleesthermometer, wat is dat eigenlijk? U denkt vast, een thermometer voor vlees. Dat klopt, echter is voor de juiste bereiding van (vega-)vlees, de thermometer van ultiem belang en kan daarmee zorgen voor een nog beter bereid stukje (vega-)vlees! Door een vleesthermometer cadeau te geven, geef je indirect jezelf ook een cadeau! Een win-win situatie dus. De thermometer is namelijk naast een temperatuurmeter ook een gaar-meter. Grote stukken (vega-)vlees zijn soms moeilijk te bereiden, we herinneren ons allemaal wel dat ene gortdroge stuk vlees. Een vleesthermometer is dus nog niet eens zo gek. Echter benodigd het gebruik van de meter nog wel wat uitleg. De thermometer moet namelijk worden gestoken in het dikste gedeelte van het vlees. Ook zijn er ook nog allerlei vuistregels te gebruiken, zoals dat de temperatuur voor rosé rundvlees 55 tot 60 graden moet zijn. Gelukkig wordt bij de vleesthermometer ten alle tijden een gebruiksaanwijzing geleverd (met allerlei tips en tricks), tenminste als u de vleesmeter bij onze shop; thermapen besteld!

Thermapen helpt u!

Wij van Thermapen Nederland beschikken niet alleen over vakkennis en professionele vleesthermometers, maar ook over een divers assortiment aan deze vleesthermometers. Denk hierbij verder dan de twee verkrijgbare soorten vleesthermometers; namelijk de digitale (met afstandsbediening) en de analoge (met wijzer), dat doen wij van thermapen namelijk ook. Naast dat het een handig gebruiksartikel is, is het natuurlijk ook van belang dat het bij uw vader past. Daarom hebben wij klassieke vleesthermometers in 5 verschillende kleuren. Natuurlijk hebben wij ook de professionele vleesthermometer (tevens te gebruiken in de horeca) in verschillende kleuren verkrijgbaar. Tot slot beschikken bij ook nog over gespecialiseerde vleesthermometers voor o.a. burgers en babyvoeding. De keuze is dus reuze! Neem dus vooral een kijkje op onze webshop; https://www.thermapen.nl/vlees-thermometers en maak uw keuze! Dan zorgen wij dat de thermometer van uw vader (indien u voor 17.00 besteld) dezelfde dag nog wordt verzonden! Bovendien is de verzending vanaf 24,95 euro geheel gratis! En vindt u het nu lastig om een juiste keuze te maken? Dan kunt u gemakkelijk via de chat uw vragen stellen, waarop wij dan een zo goed mogelijk antwoord zullen geven! Kortom, thermometer klaar? Grillen maar!

https://www.thermapen.nl/vlees-thermometers