Easy Web Search
Image default
Particuliere dienstverlening

Een trouwfilm is een prachtige blijvende herinnering

Een trouwfilm is een prachtige blijvende herinnering

Als je binnenkort gaat trouwen wil je natuurlijk een blijvende herinnering van deze mooie dag hebben! Denk dan naast naast het traditionele fotoboek ook eens aan een trouwfilm. Bewegende beelden zijn een stuk levendiger en leggen beter de sfeer vast dan foto’s. Een trouwvideo is daarom de perfecte manier om jullie bruiloft later nog een keer te beleven!

Jullie mooiste dag op video

De meeste bruidsparen beleven hun bruiloft als in een roes. Het gaat allemaal zo snel dat jullie aan het einde van dag misschien niet alle momenten meer weten. En dat geldt ook voor jullie gasten. De kans is groot dat er ook gasten zijn die niet aanwezig kunnen zijn die dag. Een trouwvideo is daarom  ook voor jullie gasten een mooi cadeau om achteraf nog eens te bekijken.

Persoonlijk contact

Een bruiloft is een zeer persoonlijke gebeurtenis. Daarom vinden we het belangrijk om samen met jullie de trouwdag vooraf goed door te nemen. Geruime tijd voor jullie bruiloft zullen we daarom bij elkaar komen om alle wensen te bespreken. Wat vinden jullie belangrijk om terug te zien in de trouwfilm? Zijn er bepaalde zaken waar we rekening mee kunnen houden? Persoonlijk contact is daarom belangrijk in de voorbereiding en op jullie huwelijksdag! Door jarenlange ervaring, zorgen we er voor dat jullie trouwvideo helemaal naar wens is. Altijd met oog voor detail en jullie wensen in het achterhoofd.

De perfecte trouwvideo

Nadat alle mooie beelden zijn gemaakt is het halve werk gedaan. Tijd voor het monteren! We monteren de mooiste beelden en voorzien deze van vooraf door jullie gekozen muziek. Zodra de video klaar is sturen we deze naar jullie op zodat jullie ons feedback kunnen geven. Als jullie nog op- of aanmerkingen hebben, zullen we deze toepassen op de trouwfilm. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, ronden we de video af en krijgen jullie van ons een download link of de bijbestelde harde schijf.

https://trouwvideolatenmaken.nl/