Easy Web Search
Image default
Financieel

3 tips waarmee u een Euromillions loterij kunt winnen

Bijna alle mensen die geïnteresseerd zijn in Euromillions zoeken naar een veelgestelde vraag op internet en dat is “hoe win je gegarandeerd de Euromillions?” De reden achter deze rage is duidelijk gezien het feit dat er een aantal enorme jackpots zijn en dat spelers in slechts een kwestie van tijd miljonair zijn geworden door het spel te spelen.

Omdat mensen de vraag van een miljoen dollar willen weten, hebben we daarom een aantal tips bedacht die u kunnen helpen het doel te bereiken. Maar eerst, als u nieuw bent bij het idee van Euromillion, laat ons u dan ook hierin begeleiden.

Wat is de Euromillions loterij?

Bekend als het allereerste internationale loterij spel met meerdere landen, blijft de EuroMillions jackpot beschikbaar voor spelers uit Frankrijk, Nederland, Ierland, België, Spanje, Portugal, Zwitserland, Luxemburg, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De minimumvereiste om mee te doen aan de EuroMillions loterij is dat u in elk geval een permanente inwoner van een deelnemend land moet zijn, zodat u vervolgens Euromillions kopen loten kunt van alle aangesloten landen en uiteindelijk ook een loterij prijs kunt winnen.

De winnaar van de jackpot moet zeven nummers goed hebben en teruggaand naar de geschiedenis van het spel, werd het voor het eerst gestart door de Franse Française des Jeux, de Spaanse Loterías y Apuestas del Estado en de Britse Camelot, allemaal samen op 7 februari 2004.

Drie trucs om de loterij te winnen

 

1) Groep Strategieën op basis van Euro Lotto lotnummers

Allereerst moet u beginnen met kijken naar de winnende nummers van de Euro Lottery in het verleden. Door dit te doen, zul je tot het besef komen dat er nooit één groepsnummer vertegenwoordigd was. Als we bijvoorbeeld een voorbeeld nemen van een groep winnende nummers – 16, 9, 4, 18, 22 – zijn er geen nummers uit de groep van 30’en. Dus als je wat tijd gaat besteden aan het bestuderen van de winnende nummers, zul je zeker de nummers leren kennen die je moet vermijden en ook de nummers waarop je zwaar moet inzetten.

 

2) Mix odds en egents getallen

Deze truc is voor degenen die een risico willen nemen met Euromillions Winning Combinations. Dus met het soortgelijk onderzoek dat je doet met de eerste truc, is er een andere trend die je te zien krijgt en dat is hoe alle oneven of even nummers nooit winnen.

Als u uw kansen op het winnen van de Euro Lotto wilt vergroten, moet u uw geluk beproeven door 3/2 of 2/3 oneven en even nummers te mengen. Om onze bewering te staven, kunt u ook controleren of deze patronen zijn herhaald in ongeveer 68 procent van de loterij trekkingen.

 

3) Getallen verliezen

Je moet Euro Lotto verliezende nummers strikt in de gaten houden die zes games of minder niet hebben gewerkt, omdat het uiteindelijk de winnende nummers blijken te zijn (in ieder geval 50 procent van de tijd). is niet een hit in twaalf games of minder, dan maken ze tot 75 procent van alle winnende nummers uit. Al met al kunnen de populaire nummers van verliezers een andere beste optie voor je zijn.

Veel plezier met spelen!