Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Verzorgende IG

Wil jij een grote kans hebben op werk? Dan is verzorgende IG echt wat voor jou. Aangezien de kansen op een baan zeer groot zijn. Daarnaast is dit werk ook heel leuk om te doen. Lees hieronder waarom het zo leuk is om een verzorgende IG te zijn.

 

Divers werk

Allereerst is het zeer divers werk. Je bent namelijk altijd met cliënten aan het werk. Daarnaast weet je ongetwijfeld wel dat elk mens uniek is. Daarom kom je altijd voor andere situaties te staan en dat zorgt dat je werk altijd een belangrijke uitdaging is, en ook een belangrijke uitdaging blijft. En dat is wel belangrijk, zeker voor de lange termijn. Niet alleen is het divers als gaat om de cliënten, maar ook om de bezigheden. Zo ben je bijvoorbeeld bezig met de praktische zorg van je cliënten, maar moet je ook een zorgplan opstellen en dit afstemmen met je collega’s of familieleden van de cliënt.

 

Op verschillende plekken inzetbaar

Een ander voordeel is dat de zorg natuurlijk heel breed is. Dit betekent dan ook dat je als verzorgende IG op zeer verschillende plekken inzetbaar bent. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je in de gehandicaptenzorg gaat werken. Maar het kan ook zijn dat je in de ouderenzorg terecht gaat komen of in de geestelijke gezondheidszorg. Je kunt dus op meerdere plekken terecht komen en dat maakt het werk uiteraard zeer dynamisch. 

 

Een goed salaris

Daarnaast kun je profiteren van een zeer goed salaris en dat heeft ook een belangrijke reden. In de zorg werk je meestal onregelmatig en dat betekent dat jij kunt profiteren van fantastische toeslagen. Waardoor je flink veel per maand kunt verdienen en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Het is immers belangrijk om passie voor je werk te hebben, maar je moet er ook goed voor beloond worden.

Bekijk hier een aantal interessante Verzorgende IG Vacatures.