Easy Web Search
Image default
Internet

Leuke supriseparty

Wil jij iemand spontaan verrassen? Dan kan het moeilijk zijn om alles geheim te houden, zodat het echt een supriseparty is. Een ‘slip of the tongue’ is zo gebeurd. Bovendien is het best lastig om alles geheim te houden als je bijvoorbeeld samenwoont. Misschien heb je het wel eens eerder proberen zoiets geheim te houden, maar is het jammerlijk mislukt. Wil je het dit keer zo doen, dat de gelukkige echt geen idee heeft? Check dan hier deze sublieme tips!

De locatie vrij krijgen

Houd je de supriseparty thuis? Dan is het nodig dat diegene voor wie de party is een tijdje niet op locatie is. Hoe regel je dit nu? Je kunt ervoor zorgen dat diegene iets moet doen dan buiten de deur. Het kan zijn dat je een vriend of vriendin in het plan meeneemt en vraagt of zij of hij iets dan samen willen plannen. Wil hij of zij thuisblijven? Dan moet je ervoor zorgen dat er een zogenaamde noodsituatie komt. Hoe je dat doet? Lees gerust verder…

Anonieme sms versturen

Wil niks lukken dan kun je het nog proberen met een anonieme sms versturen. Hoe het werkt? Je kunt bijvoorbeeld een complot bedenken en samenwerken met een goede vriend of vriendin van de persoon die je blij wil maken met een supriseparty. Je spreekt af dat je een anoniem sms versturen gaat naar die vriend of vriendin met een vreemd bericht. Vervolgens is die vriend of vriendin heel erg van slag, zogenaamd dus, en heeft dan natuurlijk absoluut troost nodig. Je raadt het al: dat moet diegene doen die jij wil verrassen. Door de sms is het verhaal een stuk geloofwaardiger. Dus dan heb je zeker wel een paar uur vrij om de ruimte te versieren voor de supriseparty.

Tips tegen verpraten

Een anonieme sms versturen is natuurlijk niet het enige. Het verpraten is vaak het grootste probleem. Je bent enthousiast en je verpraat je zo snel. Het kan dan helpen om zoveel mogelijk het onderwerp te vermijden. Zo gauw het bijvoorbeeld over een verjaardag of verrassing gaat, ga je het snel over iets anders hebben. Het kan ook helpen om het erg druk te hebben of dat diegene die je wil verrassen juist eerst erg druk is. Dan is er geen tijd om over na te denken.

https://www.texttasy.com/nl