Easy Web Search
Image default
Tweewielers

Koop een step voor je kinderen als perfecte kerstcadeau

Het perfecte kerstcadeau kopen voor jouw kleine rakker is ieder jaar opnieuw een hele uitdaging voor de meeste ouders. Allerbelangrijkst is natuurlijk dat jouw kind gelukkig is met zijn of haar geschenk. De pretlichtjes die verschijnen in die oogjes zijn onbetaalbaar. Maar als verantwoordelijke ouder wil jij natuurlijk dat jouw geschenk ook toedraagt aan de kwaliteit van het leven van je kind. Wat extra beweging en wat meer gezonde buitenlucht kan bijvoorbeeld nooit kwaad. Dus komen wij met dé oplossing voor jou!

Onze uitgebreide collectie kindersteps.

Bij Stepsonline kan je kiezen uit een breed aanbod aan verschillende kindersteps voor kinderen vanaf twee jaar. Bij het kopen van een step is het belangrijk dat je rekening houdt met de leeftijd van je kind.
Om jou daarmee te helpen, hebben we de mogelijkheden opgedeeld in vier handige categorieën: kinderen van twee tot zes jaar, kinderen van zeven tot veertien jaar, stuntsteps en loopfietsen.
Kies je liever op basis van het merk? Geen probleem, ons aanbod bevat steps van de acht topmerken in de sector. Je kan op onze website een uitgebreide uitleg per step terugvinden.
Ook voor alle mogelijke accessoires kan je bij ons terecht.
Bij twijfel kan je ons steeds contacteren, we helpen jou graag verder om de juiste keuze te maken.

Kwaliteit voorop!

Voor ons is veiligheid een punt waar we veel aandacht aan besteden. Alle steps die je bij ons koopt, zelfs de opvouwbare, zijn voorzien van een stevig, sterk frame die op elk soort terrein kunnen gebruikt worden. De acht merken die wij aanbieden zijn daar zorgvuldig op getest en uitgekozen. Bovendien krijg je een garantie van twee jaar op het frame van je step.
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de steps in ons aanbod, dus bieden we jou ook nog een niet tevreden, geld terug garantie van 14 dagen.

6 redenen om je kerstgeschenk te kopen bij Stepsonline!

  • Koop jouw step bij een specialist ter zake. Je kan met al jouw vragen steeds bij ons terecht.
  • Onze steps hebben gegarandeerd een hoge kwaliteit. Enkel het beste is goed voor jouw lieveling.
  • Als je vandaag voor 16:00 je bestelling plaatst, wordt die morgen reeds bij jou aan huis geleverd. Zo hoef jij niet meer rond te hollen voordat kerst begint.
  • Bij een bestelling van meer dan 150€ betaal je geen leveringskosten.
  • Wij maken gebruik van een track en trace systeem, zodat je steeds op de hoogte bent waar jouw bestelling zich bevindt.
  • Wij werken zeer klantgericht en bieden u de best mogelijke service aan.

Ga snel een kijkje nemen op onze website en maak jouw keuze!

https://stepsonline.nl/