Easy Web Search
Image default
Tweewielers

Vespa s

In 2008 kwam de Vespa S op de markt, een sportief model in een lange lijn Vespa scooters. In 2011 kwam er een model uit die nog sportiever van karakter was, de Vespa S Sport. De Vespa S werd verkocht naast de Vespa LX, een model dat wat meer doet denken aan de eerste Vespa scooters. De Vespa S was een fijne scooter voor het dagelijks stadsverkeer met een sportieve uitstraling en een goede wendbaarheid. Ondertussen is de Vespa S vervangen door de Vespa Sprint met een aantal veranderingen, maar het uiterlijk is grotendeels gelijk gebleven.

 

Vespa S kiezen of een Vespa Sprint?

Als je een nieuwe scooter wilt aanschaffen zul je automatisch kiezen voor een Vespa Sprint, de Vespa S wordt niet meer nieuw geleverd. Je kunt op zoek gaan naar een tweedehands Vespa S, kwalitatief zijn het goede scooters. Vespa is wel een waardevast merk, voor het prijsverschil lijkt de Vespa Sprint een meer aantrekkelijke optie. Daarnaast heeft de opvolger van de Vespa S ook een aantal verbeteringen die gebaseerd zijn op de de Vespa 946 zoals gevlochten remkabels voor een extra sportief karakter.

 

Je oude Vespa S scooter onderhouden

Als je al in het bezit bent van de Vespa S of de Vespa S Sprint hoeft je deze niet meteen in te ruilen, het is en blijft een mooie scooter die de naam Vespa waardig is. Je kunt online vele onderdelen en accessoires voor de Vespa S modellen bestellen. Dus wanneer je een spiegel wilt vervangen, de accu of je gaat de gehele motor uit elkaar halen, je kunt honderden Vespa onderdelen en accessoires kopen via de webshop.

 

De Vespa S is een mooie en sportieve scooter die veel mensen heeft overgehaald om een Vespa scooter te gaan rijden. De opvolger heeft een hele uitdaging om dit model te overtreffen, tot nu toe is de Vespa Sprint een waardige opvolger gebleken.

https://www.fastfuriousscooters.nl/blog/oude-en-nieuwe-Vespa-modellen