Easy Web Search
Image default
Tuin en buitenleven

Diverse maten betonpoeren

Betonpoeren kunnen ingezet worden als fundering bij verschillende klussen. Als je bijvoorbeeld een zware schutting wilt bouwen of een tuinhuis of carport wilt zetten is het zaak dat deze niet verzakken. Daarvoor kun je ook betonpoeren 15x15x60 gebruiken.

Win advies in over de juiste betonpoeren

Betonpoeren zijn in uiteenlopende maten te koop. Omdat iedere klus nu eenmaal anders is, is het zaak dat je er de betonpoeren bij uitkiest die ervoor geschikt zijn. Je hebt de juiste maat nodig om het gewicht te kunnen dragen maar ook een bepaald aantal om ervoor te zorgen dat je bouwwerk goed blijft staan. Je kunt zelf berekenen welke poeren nodig zijn om een bepaald gewicht te kunnen houden maar als je dat moeilijk vindt om te doen kun je ook eerst advies inwinnen bij Sierbeton Online. Zij kunnen je adviseren welke poeren het beste geschikt zijn zodat jij de juiste aanschaft. Dit kunnen betonpoeren zijn in een standaardmaat zoals 15x15x60 centimeter maar als je daarmee niet uit de voeten kunt, kun je ook voor een andere maat kiezen of de poeren op maat laten maken. 

Een goede fundering is het beste begin

Houd er altijd rekening mee dat een goede fundering zijn geld zeker opbrengt en koop de juiste betonpoeren. Als het bouwwerk niet voldoende gestut is en het gaat verzakken ben je nog veel verder van huis omdat je er dan nauwelijks meer bij kunt om het probleem op te lossen. 

Ook voor borden in te zetten

Betonpoeren worden naast materiaal voor een fundering ook gebruikt om bijvoorbeeld verkeersborden in te plaatsen. In dat geval staan ze ook vaak boven de grond terwijl ze bij een fundering altijd dienen te worden ingegraven. Hoe je die klus het beste aanpakt kun je ook op de website van Sierbeton Online vinden.