Easy Web Search
Image default
Toerisme

Dit is hoe je goedkope doorlopende reisverzekeringen moet vergelijken (Chili en Senegal)

Lage kosten zijn een grote oorzaak voor een doorlopende reisverzekering vergelijken. Hier zijn een paar manieren om uw doorlopende reisverzekering premies laag te houden:

 • Eén jaarlijkse betaling – Een polis voor meerdere reizen kan goedkoper uitvallen dan verschillende polissen voor enkele reizen als u regelmatig reist

 • Kijk of u al gedekt bent – U kunt al een reisverzekering hebben via uw inboedelpolis, gadgetdekking, bank- of creditcard

 • Dek alleen de bestemmingen die u gaat bezoeken – Kies niet voor een wereldwijde jaarverzekering als u denkt dat u alleen in Europa zult reizen

 • Neem uw EHIC mee – Deze kan u toegang geven tot gratis, of goedkopere, medische behandeling in EU-landen

 • Kijk goed rond – Vraag een paar offertes aan om een goede prijs te vinden

Reis- en ziektekostenverzekering Chili

Overweeg tijdens uw reis naar het buitenland een reisverzekering Chili en aanvullende medische dekking af te sluiten. Reisverzekeringen kunnen nuttig zijn in geval van annulering van de reis, reisvertragingen, en andere onvoorziene gebeurtenissen.

Medische dekking kan nuttig zijn als uw primaire ziektekostenverzekering u niet dekt in het buitenland, of zeer beperkt is voor overzeese reizen. Vraag na of uw primaire ziektekostenverzekering reizen naar een buitenlands ziekenhuis of een medische evacuatie dekt. 

Reisverzekering Senegal

Senegal is vaak opgenomen in de lijst voor reizigers op zoek naar het grote continent van Afrika tour. Senegal ligt aan de westkant van het op één na grootste continent ter wereld en herbergt prachtige stranden, fascinerende tradities en prachtige resorts. 

Echter, zoals veel landen in dit gebied, kan de gezondheidszorg in Senegal veel te wensen over laten, en we raden u ten zeerste aan om de juiste reisverzekering Senegal te krijgen als u van plan bent om te reizen naar dit land. 

Wat moet mijn reisverzekering voor Senegal omvatten?

Bij het kiezen van een reisverzekering voor uw vakantie in Senegal, moet u letten op deze belangrijke kenmerken die uw dekking moet omvatten:

 • Medische dekking, die de meeste verzekeraars zullen aanbieden voor kosten tot £5m.

 • Annuleringsdekking, die tot een bepaald bedrag uitkeert als u uw vakantie moet annuleren of inkorten als gevolg van een noodgeval.

 • Repatriëring, die de kosten dekt om u terug te brengen naar Nederland.

 • Bagagedekking, die u verzekert in geval van verlies van uw bagage tijdens uw reis of in geval van diefstal van uw bezittingen. Als u bijzonder dure voorwerpen – zoals juwelen – meeneemt op uw vakantie, zorg er dan voor dat ze in uw verzekering zijn opgenomen.

 • Gadgetdekking, die helpt in geval van verlies of diefstal van een bezit zoals een mobiele telefoon of een GoPro.

 • Paspoortdekking, die u beschermt tegen extra kosten als uw paspoort verloren gaat of gestolen wordt terwijl u in het buitenland bent.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/