Easy Web Search
Image default
Toerisme

De 5 mooiste wandelroutes van de Ardennen

In het Belgische hoogland, vlakbij de Franse en Duitse grens, ligt een uitgestrekt gebied van bossen, heuvels en valleien dat bekend staat als de Ardennen. Dit heuvelachtige landschap biedt een keur aan verschillende wandeltochten voor wie op zoek is naar prachtige landschappen met een matige inspanning . De Ardennen is een geweldige plek om te wandelen in elk seizoen, maar vooral in de herfst wanneer de bladeren van kleur veranderen. Hier zijn vijf van de beste wandelroutes in de Ardennen.

Chemin des Crêtes

De Clangs de kammen van de Ardennen. Het biedt een prachtig uitzicht op de valleien beneden en is een geweldige manier om een groot deel van de Ardennen in één wandeling te zien. De route is goed gemarkeerd en er zijn verschillende plaatsen waar u onderweg kunt stoppen om iets te eten of te drinken.

De meren van l’Eau

d’Hehemin des Crêtes (of heuvelrugpad) is een langeafstandspad dat loopt langs de kammen van de Ardennen. De tocht biedt een prachtig uitzicht op de valleien en is een prima manier om in één wandeling veel van de Ardennen te zien. De route is goed gemarkeerd en er zijn verschillende plaatsen waar u onderweg kunt stoppen om iets te eten of te drinken.

De GR 5

Dit lange afstandspad loopt helemaal is een langeafstandspad dat door de Ardennen loopt. De route is goed gemarkeerd en biedt een prachtig uitzicht over het landschap. Onderweg kunt u op verschillende plaatsen stoppen om iets te eten of te drinken.

De GR 14 is een kortere route die door de Ardennen loopt. Het pad is goed gemarkeerd en biedt mooie uitzichten op de landschap. Onderweg kunt u op verschillende plaatsen stoppen om iets te eten of te drinken.

De GR 14

Deze kortere route loopt door de Ardennen en is perfect als u zich niet wilt vastleggen op de langere GR 5. De route is goed gemarkeerd en biedt mooie uitzichten op het landschap. Onderweg kunt u stoppen bij diverse plaatsen om iets te eten of te drinken.

De GRP des Crêtes

Dit is een rondwandeling die langs de heuvelruggen van de Ardennen loopt. De route biedt prachtige uitzichten op de valleien eronder en is een prima manier om in één wandeling veel van de Ardennen te zien. De route is goed gemarkeerd en er zijn verschillende plaatsen.

https://wozawebdesign.com/de-vele-wandelroutes-van-de-ardennen/