Easy Web Search
Image default
Media

Aura en chakra healing

Aura en chakra healing door een medium

Wat is een aura en wat is een chakra, en waarom specialiseren sommige gratis mediums zich in “aura en chakra healing”? De antwoorden op deze vragen kun je lezen in dit artikel. Het is af en toe lastig uit te leggen, maar we hebben ons best gedaan!

Mensen en dieren hebben naast een fysiek lichaam ook een “energielichaam”. Dit lichaam wordt ook wel de aura genoemd. Een aura is een goede indicator van gevoelens, belevenissen in het verleden en in vorige levens. Binnen je aura (je “energielichaam”) kun je ook je chakra’s vinden. Je kunt een chakra zien als een soort energiekolk die nooit stopt met draaien; chakra’s nemen energie op of geven energie af aan de omgeving door het via je aura op te nemen. Deze chakra’s zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van energie naar je fysieke lichaam. Men is er van overtuigd dat er zeven grote chakra’s te vinden zijn in je aura. Deze chakra’s zijn verdeeld langs je ruggengraat. Naast deze grote chakra’s kun je ook kleinere chakra’s vinden in bijvoorbeeld je voeten. Balans is belangrijk voor een mens en je chakra’s zorgen voor deze balans.

Waarom chakra healing?

Mensen gaan door belevenissen, goede en slechte. Een trauma (groot of klein) kan veel invloed hebben op je aura en chakra’s. Zo kunnen trauma’s blokkades veroorzaken, waardoor de energie door je lichaam niet meer op een goede manier kan doorstromen. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten. Een medium voert graag een chakra healing voor je uit, waarbij hij of zij contact maakt met je persoonlijke energieveld. Onder optimale omstandigheden wordt een chakra healing uitgevoerd via een handoplegging of magnetisering, maar een healing kan ook via de telefoon uitgevoerd worden.

http://www.gratismediumchat.nl/spirituele-healing/