Easy Web Search
Image default
Media

Dè Fotograaf van Zwolle zit in: Heino!

Dit is natuurlijk niet arrogant bedoeld, maar je moet wat als je in een klein dorp onder de rook van de stad Zwolle zit. Ze zeggen wel eens: “je kunt beter van een stad eten als van een dorp”. Dat is ten dele waar. Toen de Zwolse fotograaf zijn fotostudio verhuisde van Zwolle naar Heino, kreeg hij er een geheel nieuwe klantenkring bij, maar Zwolle blijft de ‘life-line’. 

Fotograaf Zwolle

Van oudsher is de fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie. De eerste schreden werden gezet bij fotoclub Zwolle in de Weijenbelt. Daar werd met een Bowens flitsset (3 x 500WS) lustig ge-experimenteerd en ge-oefend. Later werd een eigen studio ingericht op de zolder van een klassiek woonhuis in het Veerallee kwartier. De kelder werd ingericht als donkere kamer. Inmiddels is de fotostudio verplaatst naar het dorp Heino, net even buiten Zwolle. Hier heeft de fotograaf een klassiek pand gekocht waar werken en wonen goed te combineren valt. De studio is nu op de begane grond en is direct vanaf de eigen parkeerplaats bereikbaar. De studio heeft een vaste Limbowand en een ontvangst en kleed ruimte met visagie spiegel en kappersstoel. De studio kan groepen fotograferen tot 20 personen. (inmiddels is de studio verhuist naar het industrieterrein: verbouwing fotostudio.)

Productfotografie

De nieuwe studio en vestigingsplaats heeft de fotograaf in gelegenheid gesteld de bedrijfsactiviteiten verder uit te breiden in fotografie voor zakelijke opdrachtgevers. Onder de nieuwe handelsnaam STUDIOVHF is het aanbod uitgebreid met productfotografie, interieurfotografie en algemene bedrijfsfotografie. Ook wordt er fotowerk geleverd aan vakbladen in de interieur branche, technische installatie branche, onderwijs en de agrarische industrie. De studio werk veel voor reclame en communicatie bureau’s in de regio Zwolle en het westen van het land. Inmiddels is de fotografie voor zakelijke opdrachtgevers ruim tweederde van de omzet van het fotografie bedrijf.

Bruidsfotografie

Al vanaf de begin jaren negentig verzorgt de fotograaf de trouwfotografie voor bruidsparen in de regio. Gemiddeld worden er tussen de 6 en 10 bruidsreportages gedaan in het exclusieve segment. De fotograaf steekt veel tijd in het contact met het bruidspaar zodat hij de stijl en de locaties goed kan afstemmen. Bovendien zorgt dit voor een bijzonder relaxte sfeer op de dag zelf. De foto’s worden afgewerkt in de beste trouwalbums die er op de markt bestaan. Voor een nadere kennismaking met dit veelzijdige fotografie bedrijf uit de regio Zwolle nodigen wij u uit het portfolio op de websites te bekijken.

https://www.studiovhf.com/