Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Online herenhorloge kopen

Er zijn veel plaatsen waar je horloges kunt kopen. Je kunt naar de juwelier gaan, een groot warenhuis bezoeken en urenlang in het winkelcentrum rondsjouwen op zoek naar dat ene klokje. Je kunt natuurlijk ook gewoon je iPad pakken, de browser starten en voor online horloges shoppen. Dat is veel makkelijker en online winkelen heeft nog meer voordelen dan winkelen vanaf de bank. Wat zijn de voordelen van online herenhorloges kopen? We zetten ze op een rij en geven je ook de beste tips voor de juiste keuze.

 

Online horloges kopen met iDeal of AfterPay

iDeal ken je vast wel, dat is de meest populaire manier van betalen op internet. Dat gaat veilig en eenvoudig via je eigen bank. Online herenhorloges kopen kun je het beste doen op een website met veilige betaalmogelijkheden zoals iDeal. AfterPay ken je misschien nog niet, zo kun je betalen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Dat is helemaal makkelijk natuurlijk! Je moet AfterPay wel eerst activeren.

 

Zichttermijn met online herenhorloges kopen

Wist je dat je bij aankopen op internet beter bent beschermd dan in de winkel? Je hebt namelijk recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat weet je dus zeker dat het horloge voldoet aan jouw verwachtingen. Het is wel kijken, niet gebruiken, houd daar rekening mee! Er zijn uitzonderingen voor deze termijn bij producten op maat en bij producten waarbij hygiëne een rol speelt, maar dat is met online herenhorloges kopen niet aan de orde.

 

Waarom is online horloges kopen zo goedkoop?

Het prijsverschil is soms een beetje verdacht, een paar tientjes voor een prachtig horloge terwijl je in de winkel veel meer moet betalen. Dat zit voor een deel in de kosten, de webshop heeft geen winkelpand nodig, de website is de etalage. Ze kunnen vaak ook slimmer inkopen en verkopen tegen lagere winstmarges. En jij kunt er je voordeel mee doen!

 

Waar moet je op letten bij herenhorloges kopen?

Hier zijn enkele tips waarmee je snel het horloge van jouw dromen zult vinden:

 

  • De aanduiding Quartz of Kwarts betekent dat er een klein kwarts steentje in het uurwerk wordt gebruikt, dat zorgt ervoor dat het horloge heel nauwkeurig loopt.
  • Verguld of verzilverd betekent dat er een dun laagje goud of zilver over een metalen kast is gegoten. Het horloge is dus echt gemaakt met goud, maar niet helemaal. Dat maakt gouden en zilveren horloges veel goedkoper.
  • Unisex horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit zijn vaak de meer futuristische modellen met LCD of LED technologie. De bandjes zijn in principe groot genoeg voor mannen polsen.
  • Naast een normaal uurwerk zijn er ook horloges met diverse wijzertjes en meters. Dat kan handig zijn maar het is vooral mooi om te zien!

 

Online herenhorloges kopen is heerlijk shoppen en rondneuzen. Je kunt vaak recensies lezen van andere kopers en zelf kun je een review achterlaten om jouw mening te delen. Neem direct een kijkje in de webwinkel en zoek jouw favoriete horloge uit. Met die prijzen kun je er ook meteen twee bestellen, de verzendkosten zijn gratis!

http://www.ikbensieraden.nl/horloge-kopen/herenhorloges/