Easy Web Search
Image default
Meubels

Welke bureaustoel past bij u?

Nooit werkten we zoveel thuis als nu, ook nu we weer langzaam naar kantoor mogen blijft thuiswerken een trend. Steeds meer mensen kiezen ervoor om meerdere dagen in de week thuis te werken. Dit betekent dat de bureaustoel overuren maakt en dus is het belangrijk dat u op de juiste bureaustoel zit. Welke bureaustoel pas het best bij u?

Klassieke bureaustoel 

De meest voorkomende, daarmee ook meest simpele bureaustoel. Deze stoelen zien we vaak terug achter de computer op kantoor. Dit type bureaustoel is stevig en biedt genoeg comfort. Dit type bureaustoel is in onnoemelijk veel verschillende varianten verkrijgbaar.

Computerstoel

Als u veel achter de computer zit is de computerstoel een absolute aanrader. Computerstoelen hebben vijf wielen en zijn dus gemakkelijk te verplaatsen. Ook bieden de computerstoelen comfort voor iedere computergebruiker.

Managerstoel

Zoekt u een stoel met een luxe uitstraling en hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u op zoek naar een managerstoel. De materialen die zijn gebruikt voor het produceren van een managerstoel zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en bieden dat extra beetje comfort waar u naar op zoek bent.

Receptiestoel

Een receptiestoel biedt niet het comfort van een managers-, computer- of klassieke bureaustoel. Dit type stoel heeft vaak een simpel design met vier poten en zijleuningen. Ook hebben de receptiestoelen een slank uiterlijk ten opzichte van andere bureaustoelen.

Vergaderstoel

Zoals de naam al zegt is dit type stoel puur gericht op vergaderingen. Zo leunen veel mensen naar voren en naar achter tijdens een vergadering, deze stoel is daarvoor bestemd. Ook deze stoel biedt voldoende comfort en stabiliteit. Deze stoel is niet bedoeld voor achter een bureau.

werkplek

Werkstoel

Werkt u de hele dag achter uw bureau, dan is een werkstoel misschien iets voor u. Deze stoel biedt veel stabiliteit. Ook zijn deze stoelen vaak voorzien van voetondersteuning en uitgebreide hoogte-aanpassing.

Ergonomische bureaustoel

Als u veel lichamelijke klachten heeft dankzij de lange dagen die u doorbrengt op uw bureaustoel is een ergonomische bureaustoel voor u geschikt. Het ontwerp van deze stoelen is op basis van het menselijk lichaam gemaakt. De stoel biedt dus de perfecte ondersteuning voor iedere gebruiker. De meeste ergonomische bureaustoelen zijn zeer dynamisch, zo kunt u ze bijvoorbeeld makkelijk in hoogte aanpassen. Dit is erg belangrijk omdat veel beweging en variatie in houding van groot belang is voor het menselijk lichaam. Het design van een ergonomische bureaustoel is ook gebaseerd op veel verschillende soort posturen en houdingen.

Een bureaustoel kopen is dus persoonlijker dan vaak wordt gedacht en daarom is het van groot belang om af te wegen welke bureaustoel het best bij u past.