Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Over de stijlvolle mannentas

Over de stijlvolle mannentas 

Mannen en een tas. Dat was lange tijd een lastig onderwerp. Gelukkig weet de moderne man inmiddels wel beter. Een tas hoort bij iedere outfit. Je kleed je in stijl, dan kies je daar ook een stoere, elegante en functionele tas bij. 

De aktetas, de voorloper van de werktas of laptoptas, was lange tijd weliswaar louter aan mannen besteed die naar kantoor gingen, maar in de vrije tijd een tas met je meedragen was bij veel mannen not done. Vooral vrouwen droegen tassen. Stijlvol over de onderarm à la Jackie Kennedy. Handtassen en schoudertassen waren dan ook vooral aan vrouwen besteed. 

Die tijd ligt ver achter ons. Tegenwoordig is de tas er voor iedereen en draag je deze dagelijks met je mee. Of je nu naar je werk gaat of naar sportschool, boodschappen doet of gewoon een weekendje op pad gaat. Niet alleen een vrouw draagt een tas, ook de man heeft zo zijn voorkeur voor een bepaalde tas zoals een heuptas heren

Niet één, maar meer tassen

Ze zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld uitgevoerd in duurzaam en stijlvol leer. Of gemaakt van polyurethaan, ook wel PU genoemd, dat een sterk materiaal is dat jaren meegaat. Wie kiest voor een stijlvolle stoere tas kan daar dan ook vaak jaren mee voort. Ware het niet dat de keuze zo enorm is, dat velen kiezen voor meerdere tassen. Een tas voor naar het werk, een tas voor naar de sportschool, voor in de vrije tijd of voor een stedentrip. De laptoptas, sporttas, rugzak en weekendtas zijn dan ook enorm populair. 

Minimalistisch uitgevoerde tassen

Kiezen dames bijvoorbeeld voor een stoere vintage leren Legend tas, mannen gaan voor merken als bijvoorbeeld Barts of The Chesterfield Brand. Het zijn tassen met een stevig en stoer uiterlijk, minimalistisch uitgevoerd in kleuren die bij iedere outfit passen. 

Dan is het alleen nog maar zaak dat daar de juiste accessoires bij worden gekozen zoals een portemonnee of een pasjeshouder heren. Veelal in dezelfde stijl uitgevoerd als de tas en daarmee heb je een prachtige set te pakken. 

De tas past ons allemaal

Met andere woorden; de tas is niet louter een damesproduct. De tas past ons allemaal. De rugzak of de laptoptas, ze zijn er in heren- en vrouwenmodellen. En steeds vaker worden ze zo gemaakt dat ze universeel te dragen zijn. Stoere stijlvolle tassen zijn er voor iedereen. Zoals bijvoorbeeld tassen van Rains of Cowboysbag. Voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden. Je hebt er aan één dan ook vaak niet genoeg. Te mooi om er meerdere in je bezit te hebben. 

Ga voor een functionele en stijlvolle laptoptas voor naar het werk, een praktische rugtas voor naar de sportschool, een stoere crossbodytas voor in de vrije tijd en een ruime weekendtas voor een paar dagen eropuit. De keuze is enorm en je ziet er met een stijlvolle tas altijd goed uit. Dat gaat niet alleen op voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen.