Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Verse maaltijden bij deze kwaliteitsslager in Zeeuws-Vlaanderen

Winkelen en koken, het is een hele klus. Niet alleen moet je een gaatje vinden in je drukke dag, of moet je na een lange werkdag van de bank afkomen om u door de winkel te sleuren, u moet ook nog eens bedenken wat u precies wilt eten. En dan, wanneer u het eindelijk bedacht en gekocht hebt, dan moet u vervolgens ook nog deze maaltijd klaarmaken. Een heel gedoe. Maar wat als we u vertelden dat dit een stuk gemakkelijker kan?

Twee keer per week verse maaltijden

Slagerij Scheider is een kwaliteitsslager in Zeeuws-Vlaanderen. Deze specialist levert twee keer per week verse maaltijden aan huis vanuit Terneuzen. Wanneer u een internetbestelling doet wordt uw overheerlijke maaltijd op maandagen en donderdagen bij u geleverd. Dit wil uiteraard niet zeggen dat u slechts twee keer per week uw tanden de prachtige malen van Slagerij Slachter kunt zetten. De maaltijden van deze vleesexperts zijn vijf dagen houdbaar, dus als u wilt hoeft u nooit zonder te zitten. Omdat ze eenvoudig op te warmen zijn, zijn ze niet alleen perfect voor mensen met weinig tijd, maar ook voor wie zelf koken een uitdaging is geworden. Bejaarden in Zeeuws-Vlaanderen kiezen graag voor de maaltijdservice van deze kwaliteitsslager.

Heerlijke menu’s

Aan het begin van iedere week kunt u kiezen uit een nieuwe menulijst. Zo hoeft u niet elke week hetzelfde te eten. Deze kwaliteitsslager uit Zeeuws-Vlaanderen gebruikt dagelijks verse producten voor elke maaltijd en houdt bij de bereiding ook rekening met de seizoenen. Op deze manier kunt u verwachten dat u een frisse maaltijd krijgt bij warm zomerweer, terwijl u zich in de winter kunt opwarmen aan zacht en kruidig stoofvlees. Wilt u ook eens zelf koken? Ook dan bent u aan het juiste adres bij deze slagerij. Van panklare burgers tot stevige t-bone steaks, al het vlees dat u zich maar kunt wensen wordt bij u thuis geleverd door de medewerkers van Slagerij Schneider uit Terneuzen.