Easy Web Search
Image default
Winkelen

Kunstbomen voor meer sfeer op de werkvloer

Kantoren zijn vaak lastige plekken om van een prettige sfeer te voorzien. Veel bedrijfspanden zijn hetzelfde ingericht en bevatten weinig beplanting of decoratie. Het is echter bewezen dat het integreren van meer groen op de werkvloer positieve effecten heeft op het bedrijf. Zo kunnen medewerkers zich beter concentreren en is de arbeidsproductiviteit groter. Daarnaast verminderen planten stress en heeft het een positief effect op de gezondheid. Het is echter een flinke klus om planten en bloemen goed te verzorgen en je wilt hier natuurlijk niet te veel tijd aan kwijt zijn. Ontdek dan de mogelijkheden voor kunstbeplanting van Insta-Green. Dit is een specialist in kunstbomen uit Dordrecht. Hier kun je terecht voor kunstbomen van hoogwaardige kwaliteit!

Ontdek het aanbod aan wandplanten en kunstbloemen en -bomen

Insta-Green verzorgt al jarenlang binnen- en buitenplanting voor bedrijven. Zij leveren prachtige kunstbomen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Daarnaast kies je er ook voor indrukwekkende moswanden. Deze levende muren bestaan uit diverse soorten mos en planten die een unieke en sfeervolle uitstraling aan je vergaderruimte of lobby geven. Kies bijpassende potten en vazen voor je kunstplanten uit of schakel de specialisten in voor een complete tuinaanleg. Een ding is gegarandeerd: Insta-Green uit Dordrecht zorgt voor natuurgetrouwe groenoplossingen die sfeer en rust in jouw bedrijf brengen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw kantoor en ervaar de vele voordelen van kunstbomen en -beplanting zelf!

Wil je meer weten over deze specialist in beplanting? Neem contact met ze op!

Wil je het assortiment aan kunstbeplanting van deze specialist ontdekken? Bekijk het aanbod dan online of neem contact met ze op om jouw aanvraag voor een groenoplossing te bespreken. Wil je meer weten over het onderhoud van de kunstbeplanting of heb je interesse in een van de plantenwanden van deze expert? Vraag het aan een van de medewerkers en zij helpen u aan een groenoplossing op maat!