Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

Renault trafic verkopen

Een bedrijfswagen, zoals de Renault trafic, is goed te verkopen. In dit geval gaat het om een zeer goed onderhouden bedrijfswagen, reclame- en schadevrij die met alle gemak een APK keuring kan doorstaan. Ondanks dat het onderhoud is gedaan bij een Renaultdealer zijn niet alle onderdelen origineel, bijvoorbeeld de uitlaat is imitatie.

Een bedrijfszeker busje

De kilometerstand doet niet zo ter zake. Het is diesel, deze heeft ruim een ton op de teller, maar bij correct gebruik en goed onderhoud kan daar nog wel het dubbele bij. Het kan een mooie auto zijn voor iemand met een hobby, maar ook voor een beginnende ondernemer omdat het al wat afgeschreven is, en daardoor voordeliger in aanschaf dan een nieuwe. Daarbij is een auto die voor het merendeel in Nederland heeft gereden altijd interessant voor de export. De Nederlandse snelwegen hebben geen kuilen en bulten. Als een auto veelal in Nederland rondgereden heeft, dan beschouwen ze in het buitenland het onderstel als nieuw. Er zijn dus veel opties bij een Renault trafic verkopen. Het is een goed en betrouwbaar bedrijfsbusje.

Reden voor verkoop

De reden omdat de oude Renault trafic overbodig is geworden is omdat ik met de nieuwe verder wil. Deze heeft een mooie belijning en een chromen afwerking in de grille. In steeds meer gevallen ga ik met een busje naar een klant. Bedrijven houden niet zoveel voorraad meer dan vroeger, ik moet wel eens wat naleveren als ik langs de klant ga, en daarom een transportbus. De tijd dat een auto alleen maar netjes en schoon moest zijn is voorbij. Het is uw en mijn visitekaartje, als het kan de klanten afrijden in een moderne auto. Het nieuwe model heeft een moderne 2 liter motor en een vol automatische EDC-versnellingsbak. De bedrijfsbus heeft alle denkbare gemakken, en voldoende koppel en topvermogen, maar dat heeft de oude ook. Evenals de vorige krijgt deze Renault trafic geen reclamestickers, want het past niet bij het bedrijfsconcept, het is niet onze manier van adverteren. Met zo’n wisseling, een goed onderhouden Renault trafic van de hand doen en een nieuwe kopen, dan ligt inruilen voor de hand. Maar er staan al best veel gebruikte bussen bij de dealer, daarom aan het kijken hoe een Renault trafic verkopen. Op zich moet dat geen problemen geven. Een nieuwe Renault trafic heeft al een scherpe prijs, laat staan als deze al wat afgeschreven is, en de auto is multifunctioneel inzetbaar. De klant voor de Renault trafic komt in feite vanzelf.