Easy Web Search
Image default
Management

Kcl business management

Top in Londen voor Business & Management studies

De Complete University Guide heeft King’s Business School gerangschikt op de tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk voor Business en Management studies, met een opmerkelijke stijging van 8 plaatsen – een grotere stijging dan elke andere universiteit in de Top 10 – waardoor het de hoogst gerangschikte Business School in Engeland is.

 

De Complete University Guide heeft King’s Business School gerangschikt op de tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk voor Business en Management studies, met een opmerkelijke stijging van 8 plaatsen – een grotere stijging dan elke andere universiteit in de Top 10 – waardoor het de hoogst gerangschikte Business School in Engeland is.

 

Onder verwijzing naar de sterke internationale reputatie en het op onderzoek gebaseerde onderwijs, benadrukt de gids dat King’s Business School “haar succes te danken heeft aan haar Entry Standards en Graduate Prospects scores, die tot de hoogste voor Business and Management Studies behoren”.

 

Decaan Stephen Bach zei over de lancering: “Dit is een uitstekende prestatie voor ons allemaal aan de Business School. Het is het resultaat van de gezamenlijke inspanning van onze medewerkers, academici en, het allerbelangrijkste, onze studenten. We zijn verheugd, maar dit is nog maar het begin”.

 

Sinds het debuut in de Top 10 in 2016, vestigt deze ranglijst – en de stijging vanaf de tiende plaats – King’s Business School stevig als een belangrijke speler op dit gebied.

 

Gerangschikt 1e in Londen voor Business & Management studies (The Complete University Guide 2020), onze Business Management cursus biedt een uitgebreide en spannende benadering van de moderne business studies.

 

Je leert over de fundamenten van hoe bedrijven werken, en als je vooruitgang door middel van je diploma dat je zult worden geïntroduceerd om de geavanceerde concepten van veel management disciplines.

 

Onze cursus biedt een scala aan onderwerpen voor u om te verkennen, met inbegrip van internationale zaken, financiën, ondernemerschap, economie, marketing en nog veel meer.

 

Belangrijkste voordelen

– In het eerste jaar vermijdt u de vermoeidheid van modules van elf weken met onze unieke, kortere modules van acht weken, met daarbovenop modules van een week die zijn ontworpen om u te helpen uw leerproces gedurende de hele periode te consolideren en te overdenken.

 

– Ons onderzoeksgerichte curriculum stimuleert kritische analyse en debat over een breed scala van hedendaagse managementvraagstukken.

 

– Onze afgestudeerden zijn zeer inzetbaar, het invoeren van loopbanen die het bankwezen, consultancy, accountancy, marketing, reclame en management omvatten.

 

– Doe waardevolle werkervaring op in je derde jaar om je carrièrevooruitzichten te verbeteren wanneer je afstudeert.

 

Modules

Je krijgt les via een combinatie van colleges, tutorials en zelfstudie. Een typische module van 15 studiepunten omvat elke week een lezing van 1 tot 2 uur en een tutorial van 1 uur. We moedigen kritische analyse en debat over hedendaagse managementkwesties aan.

 

Bij King’s leggen we grote nadruk op onafhankelijke studie en onderzoek en moedigen we studenten aan om hun ideeën en ontdekkingen te bespreken. Als managementstudent maak je gebruik van bronnen zoals boeken, kranten en tijdschriften, het internet, sociale media, tv en radio en meer om het vakgebied te begrijpen: hoe dingen werden gedaan en zich hebben ontwikkeld; hedendaagse managementproblemen en uitdagingen; en wat er in de toekomst zou kunnen zijn.

 

Beoordelingsmethoden

De beoordelingsmethoden hangen af van de modules die je gaat bestuderen, maar de belangrijkste beoordelingsmethoden die voor deze cursus worden gebruikt, zijn schriftelijke examens, presentaties (zowel individueel als in groepsverband), klassikale toetsen en cursuswerk.

 

De meeste modules omvatten een ‘Tutorial Assessment’ met een weging van ten minste 10%, en uw aanwezigheid en deelname aan de les zullen ook worden weerspiegeld in het toegekende cijfer. 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/