Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Wat zegt koffie over jou?

Sommige koffieliefhebbers zweren bij sterke zwarte koffie weten ze bij koffieliefhebbers.nl. Andere koffieliefhebbers hebben een zwak voor latte Macchiato uit de beste koffieautomaat. Er is voor iedereen wat op koffiegebied. En daar waar in de jaren tachtig wellicht het gewone bakkie koffie nog de boventoon voerde, is dat nu helemaal niet meer zo standaard. Leuk om te weten is dat het ook iets over jou kan zeggen, welk kopje koffie is voor jou nu het summum?

Oploskoffie

Ben jij het liefst aan het genieten van oploskoffie? Dan is de kans aanwezig dat je uitstelgedrag hebt. Oploskoffie staat natuurlijk ook wel voor koffie die makkelijk en snel klaar is. Het blijkt dat liefhebbers van oploskoffie een erg ontspannen houding hebben, maar ook vaak dingen uitstellen.

Ijskoffie

Ja, de ijskoffie. Een kleine groep drinkt ontzettend graag ijskoffie. Schaar jij je in het rijtje van ijskoffie liefhebbers? Dan is de kans groot dat jij heel erg fijn gezelschap bent: extravert, sociaal en ook nog eens een echte ‘creabea’. Mogelijk minpuntje is wel dat het kan zijn dat je ook impulsief bent.

Koffieliefhebbers.nl : er zijn redelijk veel zwarte koffie

De stoere zwarte koffie. Mensen hebben er meteen een beeld bij. Er wordt gezegd dat wie van zwarte koffie houdt, eigenlijk een beetje behoudend is en wat stug kan overkomen. Het humeur van iemand die de koffie zwart drinkt is ook vaak wat slechter. Maar, vergis je niet het zijn wel de harde werkers in de wereld.

Koffie zonder cafeïne uit de beste koffieautomaat?

Tja we willen allemaal wel gezond zijn. En de ideeën over het gebruik van cafeïne zijn meestal niet zo positief. Het geeft een opkikker, maar het kan je ook oppeppen terwijl je lichaam eigenlijk moe is en rust nodig heeft. Als je denkt dat vooral gezonde mensen cafeïnevrije koffie drinken heeft niet direct gelijk. Wat blijkt nu namelijk? Het gaat vooral om mensen die nogal veel controle willen en bezig zijn met details.

Latte Macchiato

Daar komt dan de latte Macchiato. Ben jij iemand die graag geniet van een overheerlijke Latte Macchiato? Dan is de kans groot dat je niet gericht bent op de lange termijn. De kans is ook groot dat je een pleaser bent. Leuk voor anderen misschien, maar niet voor jou.

https://koffieliefhebbers.nl/beste-koffiemachine/