Easy Web Search
Image default
Verbouwen

Inzicht in nieuwbouw prefab woningen

Bij House of Lo zijn we gespecialiseerd in de nieuwbouw van prefab woningen Het proces kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van het type huis dat u bouwt en in welke fase u zich bevindt. Bijvoorbeeld, uw eerste stap kan zijn om een architect en een bouwer samen te krijgen om het project te bespreken, terwijl latere stappen vergaderingen met aannemers en onderaannemers omvatten.

U wilt een huis laten bouwen. De hoeveelheid tijd die nodig is om een nieuw huis te bouwen wordt ook beïnvloed door factoren zoals:

  • Uw budget: U kunt een gemiddeld tot ruim budget hebben of onbeperkte middelen tot uw beschikking voor dit project. Geen van deze uitersten heeft enige invloed op hoe lang het duurt om een huis te bouwen – het enige dat hier telt is hoeveel uren er beschikbaar zijn in elke dag (en weekend) tijdens de bouw.
  • Tijdsverdeling: Bij House of Lo nemen we u alle zorgen uit handen en ontzorgen wij u volledig. We kunnen ons wel voorstellen dat u graag van elke fase op de hoogte gehouden wilt worden. Doordat onze onderdelen binnen in de fabriek gemaakt worden is onze bouwtijd een stuk korter. Heeft u een volledig maatwerk huis gekozen? Dan kan het zijn dat we iets meer tijd en aandacht dan anderen huizen nodig hebben als gevolg van hun grootte of complexiteit.

Hoe gaat de prefab woning er uit zien?

Nu u hebt gezien welke soorten ontwerpen er zijn, laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van elk type.

  • Traditionele prefab notariswoning: Dit is gebouwd op een stevige fundering met bakstenen of stenen muren. Het heeft een grote voorzorch met zuilen en luiken. Het woongedeelte op de begane grond heeft grote ramen, hoge plafonds, houten vloeren en een open haard. Er is een bovenverdieping met slaapkamers en badkamers.
  • Modern ontwerp: Dit huis is gemaakt met stalen studs in plaats van hout of betonblok muren. U kunt kiezen tussen stucwerk of baksteen afwerking aan uw smaak of budget aan te passen. De begane grond heeft ook open ruimtes voor het vermaken van gasten, terwijl er nog steeds twee slaapkamers en badkamers boven zijn indien nodig.

Privacy en keuzes

Privacy is een persoonlijke voorkeur. Onze prefab schuurwoningen staan er om bekend zowel open naar de buitenwereld als prettige privacy in het huis te hebben. Er is geen goede of foute manier om het niveau van privacy te bereiken dat u wenst van uw buren. U kunt privacy bereiken door het gebruik van verschillende soorten materialen en ontwerpen, zoals:

  • Ramen die meer licht binnenlaten, maar mensen die van buiten uw huis naar binnen kijken blokkeren.
  • Muren gemaakt van een materiaal dat ondoorzichtiger is dan glas (bijvoorbeeld baksteen)
https://houseoflo.nl/