Easy Web Search
Image default
Dieren

Heerlijke kippennekken kopen

Je wilt alleen maar goed voer voor jouw hond of kat, dan zijn kippennekken zeker aan te bevelen. Voordeel is dat dit product een zachte structuur is en daarom voor veel huisdieren een echte lekkernij. Ook voor puppy’s en kittens is dit vlees uitermate geschikt. Eventueel zijn deze nekken ook in gemalen substantie te bestellen bij de Animal Food Express. Hier is een zeer groot assortiment te vinden aan voeding voor huisdieren, maar ook voor prooidieren ben je hier aan het juiste adres. Al het vlees wat je hier kan bestellen wordt in bevroren toestand geleverd. Hou er dus rekening mee wanneer hier een bestelling is gedaan je ruimte in de vriezer hebt. Een wat nog belangrijker is dat je thuis bent om de bestelling aan te pakken. 

Vaste bezorgtijden

Voordeel is dat je altijd weet wanneer een bestelling geleverd gaat worden. De bezorging is op woensdag, donderdag en de zaterdag. De tijden zijn deze dagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Eventueel is het ook mogelijk om een bestelling zelf op te halen. 

Misschien kan het een nadeel zijn dat al het vlees in bevroren toestand geleverd wordt. Je moet er wel aan denken om elke dag de juiste hoeveelheid uit de vriezer te halen om te ontdooien. Doe je dit niet dan heeft jouw huisdier die dag geen vers vlees. Gelukkig heeft de Animal Food Express hier een oplossing voor. Want het is nu ook mogelijk om houdbaar dierenvoer hier te bestellen. Dit voer, in de vorm van houdbare worsten zijn makkelijk mee te nemen wanneer je op vakantie gaat, of vergeten bent om vlees uit de vriezer te halen.