Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Een uitstekende fysiotherapeut voor heel regio Kaatsheuvel

Heeft u last van bijvoorbeeld nek-, schouder- of rugklachten en wilt u deze graag zo snel mogelijk verhelpen? Dan kan fysiotherapie vaak uitkomst bieden. Deze vorm van klachten behandelen is zeer effectief bij spier- en gewrichtsklachten. De soort behandeling die u ontvangt hangt af van de oorzaak van uw klachten en diverse andere factoren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fysiotherapie? Doe dan beroep op een specialist op dit gebied, zoals Fysio Loon op Zand. Bij deze fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel bent u altijd verzekerd van een uitstekende behandeling van een ervaren therapeut.

Altijd de juiste zorg bij deze praktijk

Bij Fysio Loon op Zand bent u altijd verzekerd van de juiste zorg voor uw klachten. Deze praktijk beschikt namelijk over vijf verschillende fysiotherapeuten die allemaal gespecialiseerd zijn in een ander vakgebied. Hierdoor krijgt u bij deze fysio nabij Kaatsheuvel altijd een fysiotherapeut toegewezen die veel kennis heeft van uw klachten en weet hoe deze het best te behandelen. U kunt bovendien ook voor andere diensten hier terecht. Voor ouderen is er bijvoorbeeld een cursus valpreventie opgezet. Tijdens deze cursus leren ouderen door middel van evenwichtsoefeningen het zelfvertrouwen terug te krijgen om zelfstandig te lopen zonder bang te zijn om te vallen. U heeft daarbij de keuze uit vier verschillende cursussen:

  • In Balans; gericht op voorlichting, fitheid en balanstraining.
  • Vallen Verleden Tijd; praktisch georiënteerde cursus met hindernisbaan en valtechnieken.
  • Zich op Evenwicht; gericht op voorlichting, oefeningen en groepsgesprekken.
  • Otago; gericht op evenwicht, bij u thuis gegeven.

Neem contact met ze op bij klachten

Heeft u klachten waar u zo snel mogelijk vanaf wilt of heeft u problemen met lopen omdat u bang bent om te vallen? Neem dan contact op met deze fysio nabij Kaatsheuvel en vraag om hulp van een fysiotherapeut. Zij zoeken graag met u naar de oorzaak van het probleem om vervolgens een professionele behandeling aan te bieden die daarop aansluit.