Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Een Epi-no en andere benodigdheden kun je in deze online winkel kopen

Bevallen Zonder Zorgen is een bedrijf met een prachtige slogan: “Het mooiste begin start met zelfvertrouwen.” En dat zie je ook terug in de producten die dit bedrijf in de webshop aanbiedt. Zo kun je onder andere een Epi-no kopen. Dit is een geboortetrainer waarmee jij jouw bekkenbodemspieren traint en hierdoor meer zelfvertrouwen krijgt in de bevalling van jouw baby. Door je spieren elke dag ongeveer twintig minuten te trainen, worden deze sterker en kom jij de bevalling een stuk beter door dan vrouwen die deze spieren niet trainen. Zo verklein je de kans op inknippen en uitscheuren enorm én heb je weinig tot geen last van urineverlies na de bevalling.

Creëer meer zelfvertrouwen in de aanloop naar je bevalling

De medewerkers van Bevallen Zonder Zorgen vinden het belangrijk dat jij met veel zelfvertrouwen bevalt. Daarom staan er ook tal van adviezen die je kunt lezen voorafgaand aan je bevalling. Er zijn adviezen die handig zijn in de fase voor je bevalling, maar ook tips die helpen tijdens en na de bevalling. Daarnaast kun je de Epi-no en andere fijne artikelen kopen. Zo zijn er in de collectie onder meer een baarstoel en een bevalbad aanwezig. Het bad is te huren en is opblaasbaar en makkelijk te gebruiken. Hoe meer je ontspant, hoe sneller je ontsluit en hoe vlotter de bevalling verloopt. Ook over deze manier van bevallen geven de deskundigen van dit bedrijf je graag informatie.

Neem een kijkje in de webshop

Plaats de Epi-no in je online winkelmand, zodat je deze geboortetrainer bij Bevallen Zonder Zorgen kunt kopen. Binnen drie werkdagen ontvang jij jouw aankoop in huis. Bovendien heeft elk product een jaar garantie. Bestel meerdere producten tegelijkertijd en profiteer van gratis verzending bij een bestelwaarde vanaf € 250,-. Schroom vooral niet om contact op te nemen met dit bedrijf als je vragen hebt over de producten of graag persoonlijk advies ontvangt.

https://bevallenzonderzorgen.nl/