Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Spiegels in je huis

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie…heeft het mooiste huis van het land? Spiegels zijn er natuurlijk vooral om je zelf mee te bewonderen, het is ook een mooie decoratie in je huis waar je veel kanten mee op kunt.

Groot, groter, grootst

Een spiegel hoeft niet een standaard rechthoek te zijn die je aan een muur hangt. Wil je ruimte creëren in je huis, dan is het ook een idee om samen met je architectenbureau in Amsterdam na te denken over een hele spiegelwand. Het kan één groot oppervlak zijn, maar ook een die is opgebouwd uit allemaal kleine spiegels. Deze doet je huis twee keer zo groot lijken. Als je het iets subtieler wilt aanpakken, zijn er tegenwoordig ook deuren met een spiegelend effect. Het is modern en je bent niet meteen een hele wand kwijt, waardoor je ruimte overhoud voor andere leuke decoraties. Je architectenbureau in Amsterdam kan je goed adviseren waar in je huis de spiegels het best tot hun recht komen.  En heb je een tuin die niet erg groot is? Dan zou je daar ook spiegels kunnen ophangen voor een ruimtelijk effect.

Decoratie

Een spiegel kan al snel veel ruimte innemen, dus waarom kies je niet meteen voor een mooie spiegel? Beschik je over een grote slaapkamer of entreehal, dan kun je overwegen om een staand exemplaar te nemen met een mooie lijst van hout of eentje met kleur. Heb je dat niet, dan zijn er ook grote spiegels die je kunt ophangen. Je kunt ook losgaan met allemaal kleine spiegeltjes en die in een patroon op je muur bevestigen. Er zijn ook spiegels waarbij het meer gaat om de omlijsting dan om de spiegel zelf, bijvoorbeeld omdat deze bezaaid is met tientallen steentjes. In dat geval kun je met je architectenbureau in Amsterdam overleggen waar in huis daar een plek voor kan worden gecreëerd.

https://basvogelpoel.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe jij voor de zomer jouw ideale body kunt bereiken

De grootte van een tennisracket

Zo maak je een dieet schema