Easy Web Search
Image default
Zorg

De beste appartementen voor woonzorg in Groningen vindt u hier

Kunt u niet meer zelfstandig thuis wonen? Of bent u op zoek naar appartementen waar u comfortabel oud kunt worden? Dan bent u bij Leyhoeve Exploitatie aan het juiste adres. In deze woongroep zijn verschillende soorten appartementen te huur voor mensen met verschillende zorgbehoeften. Op deze prachtige locatie in Groningen kunt u ondanks uw zorgvraag blijven genieten van de natuur en vele faciliteiten.

Zelfstandig wonen met hulp van thuiszorg

In deze woonzorg appartementen in Groningen genaamd Leyhoeve Exploitatie zijn veel appartementen beschikbaar voor mensen die nog zelfstandig kunnen wonen. Deze woningen zijn geschikt voor ouderen met een lichte zorgvraag of beperking die wel zelfstandig kunnen wonen. In deze woningen kunt u wel hulp krijgen van thuiszorg. De thuiszorg geeft u dagelijkse ondersteuning.

Speciale zorg

Kunt u niet meer zelfstandig wonen en heeft u speciale zorg nodig? Dan heeft deze woonzorg in Groningen ook een perfecte oplossing. De speciale zorgsuites geven u een gevoel van privacy en zelfstandigheid terwijl u wel speciale zorg op maat kunt ontvangen. Hierbij heeft u een privé suite en gezamenlijke huiskamers. U bepaalt zelf uw ritme en dagindeling en u kunt genoeg ondersteuning en hulp verwachten. De speciale huiskamer vaders- en moeders houden een oogje in het zeil en zorgen voor een goede portie gezelligheid. In uw eigen suite ontvangt u zorg op maat door het specialistische team.

Faciliteiten

Bij de appartementen van deze woonzorg in Groningen vindt u voldoende faciliteiten. Zo zijn er meerdere restaurants en terrassen. Ook zijn er sportfaciliteiten en zwembaden. Het is ook mogelijk om van de prachtige natuur te genieten. Door de ruime faciliteiten kunt u zelf uw dagritme bepalen en indelen. Het is ook mogelijk om u in te schrijven voor een dagbesteding. Hier wordt u begeleid bij een leuke en gezellige dagbesteding wanneer u zelf moeite heeft met het ritme in uw dag.

https://www.leyhoeve.nl/