Easy Web Search
Image default
Zorg

De Uri-Go en andere handige producten die de druk op de zorg verlichten

De gezondheidszorg staat al jaren onder druk en er is een nijpend tekort aan personeel. Verzorgingstehuizen zijn vaak vol en daarom blijven ouderen langer thuis wonen, waardoor mantelzorgers vaker moeten bijspringen. Om de druk op de zorg en mantelzorgers te verlichten, biedt Van Manen Hygiëneproducten slimme oplossingen aan, zoals de Uri-Go. Dit is een spray waarmee u snel urinevlekken en vervelende geurtjes weghaalt. Ook bieden ze een wasbare onderlegger voor op bed, die u kunt gebruiken als u zelf last heeft van incontinentie of als bijvoorbeeld uw kind nog in bed plast. Naast incontinentiemateriaal bieden ze ook onder meer producten aan voor op reis, zoals polsbandjes tegen reisziekte. Ontdek snel wat deze expert allemaal aanbiedt!

Welke producten vindt u in het assortiment van deze specialist?

Dankzij het praktische incontinentiemateriaal van deze expert heeft u geen last meer van urinevlekken in bed, zonder telkens het beddengoed te hoeven verschonen. Van Manen Hygiëneproducten biedt niet alleen de Uri-Go en een wasbare onderlegger voor op bed aan, maar ook hygiëneproducten voor diverse branches. Denk hierbij aan handschoenen voor medische praktijken, citroendoekjes voor de horeca en wegwerpschorten voor tattooshops. Met de producten van deze expert kunnen ouderen comfortabel langer thuis wonen en ook bedrijven profiteren van hun producten. Bekijk het gehele assortiment snel in hun webshop en kijk of er producten voor uw doeleinden bij zitten.

Shop hygiëneproducten gemakkelijk online

Een goede hygiëne is erg belangrijk en daarom biedt deze expert producten die de hygiëne in het dagelijks leven bevorderen. De Uri-Go en de wasbare onderlegger voor op bed zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ze geven u tevens met plezier deskundig advies als u niet zeker weet welke producten geschikt zijn voor uw situatie. Bent u benieuwd naar het aanbod? Neem dan snel een kijkje in hun webshop en plaats eenvoudig en snel een bestelling!