Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Waar kan je de beste traineeships van Nederland vinden?

Waar moet je beginnen? Hoe pak je het aan? En wat zijn de verschillen tussen stages? Alleen werkgevers weten het zeker, want alleen werkgevers hebben het antwoord. De Top Employers van dit jaar gingen op zoek naar alle mogelijke antwoorden.

 

Talent & Pro biedt traineeships aan voor HBO en WO afgestudeerden. Wij bieden je de mogelijkheid om kennis te maken met een van de belangrijkste sectoren in ons land, de financiële dienstverlening. In eerste instantie werk je mee aan verschillende projecten bij onze opdrachtgevers, die allemaal nauw aansluiten bij jouw studierichting. Je krijgt de kans om via je werk kennis te maken met alle relevante aspecten binnen deze sector. Tegen de tijd dat je klaar bent met je opleiding, beheers je alle relevante ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening en zal je carrière een hoge vlucht nemen!

 

Talent & Pro heeft een rijk aanbod aan traineeships voor HBO & WO studenten. Ons Talent & Pro programma voorziet je van een Career Coach, eindeloze opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een divers aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Gaandeweg overwin je uitdaging na uitdaging. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Je neemt een kijkje bij verschillende organisaties, maar hebt altijd een stabiele basis op ons hoofdkantoor in Utrecht. De kansen zijn eindeloos. Met name het traineeships WO staat hoog aangeschreven. 

 

Deze baan biedt je een Career Coach en eindeloze opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een divers aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Je start met een traineeship van 3 maanden op het hoofdkantoor van Talent & Pro in Utrecht, en na deze periode krijg je de keuze uit verschillende bedrijven waarmee we samenwerken. Ontwikkel je in de loop van de tijd met hoogopgeleide collega’s en begeleiders tot een wereldtopper.

 

In Nederland zijn er, net als elders in de wereld, veel perspectieven. Naast bekende grote bedrijven of wereldnamen vindt u in het midden- en kleinbedrijf niet alleen interessante stageplaatsen, maar vaak voor een paar jaar zelfs een vaste aanstelling.

 

https://www.talent-pro.com/traineeships/