Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Wat is een stringbody?

Een body is een top en slip of string, die aan elkaar vast zitten. Zo’n bodysuit of stringbody is sexy en veelzijdig. Een stringbody heeft een stringmodel, waardoor je de body eenvoudig onder strakkere kleding kan dragen. Daarnaast is een body lekker veelzijdig en een stuk uniekere dan een standaard bh. het kan dan ook in de slaapkamer een leuke verrassing zijn voor jouw partner.

Stringbody kopen

Met een body wijk je af van de standaard combinatie van een bh met string. Natuurlijk is er nog veel meer onderkleding, zoals een bralette of sport bh. Super comfortabel, maar een stringbody heeft meeer flair en ziet er pikanter uit. In het assortiment van Anna van Rode vind je verschillende body’s. Ga je voor sexy of corrigerend? Bedekkend of juist doorschijnend? In het grote assortiment stringbody’s vind je altijd een body die bij jouw wensen past.

Stringbody bij Anna van Rode

Een sringbody kun je ook gemakkelijk dragen als hempje, bijvoorbeeld tijdens het uitgaan. Draag het met een high waisted jeans of een minirok. Je kunt hem ook leuk combineren onder een crop top. Zo heb je geen last van kou en geef je jouw outfit extra uitstraling. Wil jij ook een stringbody kopen, kijk dan in de webshop van Anna van Rode.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/body-teddy/