Easy Web Search
Image default
Banen en opleidingen

Reachtrucker

Reachtrucker / logistiek medewerker Maasvlakte

Kloosterboer Zuid-Holland Logistiek

Vacature

Heb je ervaring als reachtrucker? als jij hier goed in bent en ervaren kun je eeuwig bij kloosterboer terecht. kan je goed presteren gedurende druk? tweestrijd dan niet langduriger en solliciteer! Lees nu overigens.

Werklocatie: Rotterdam Maasvlakte

Wat doe je als reachtrucker bij kloosterboer? je laadt en lost aardappelproducten, vis en kip en zorgt ervoor dat deze snel worden opgeslagen in ons valautomatische koel/vrieshuis. Je telt deze pallets met producten en controleert op afbreuk aan de dozen of pallets. Je stript en stuft containers. Je meet de temperatuur van de producten want wij zijn gehouden voor het op de juiste temperatuur liefhebben van deze producten. Je meldt schades, defecten en storingen aan de toezichthouder je voert allerlei logistieke handelingen uit, zoals bv. Stickeren, ompakken.

Wie ben jij?

Je hebt je reachtruck charter en hebt ervaring met het karren op een reachtruck en heftruck minimaal mbo niveau 2 logistiek medewerker, warehousemedewerker charter of gelijkwaardig je woont in de buurt van rotterdam maasvlakte, bv. Hellevoetsluis, oostvoorne, rockanje, spijkenisse? onze locatie is immers het beste te bereiken met eigen vervoer.

Wat biedt kloosterboer?

Een uitdagende functie in een dynamische omtrek ;
kloosterboer blijft knallen dus er is toereikend plek om je persoonlijk overigens te evalueren ;
een marktconform merite ;
secundaire arbeidsvoorwaarden ;
25 vakantiedagen ;
ploegentoeslag als je in omploegen werkt.
Je lancering in de dagdienst en wordt eventueel later in omploegen ingepland.

Wie is kloosterboer?

Kloosterboer delta terminal is een volledig computeriseren hoogbouw vrieshuis op de maasvlakte ( rotterdam ). Met terwijl 3 vrieshuizen, waarvan 1 recentelijk is opgeleverd verplegen wij voor onze klanten koel- en vriesopslag evenzo keur- en crossdock faciliteiten.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-in-de-buurt.html