Easy Web Search
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom jouw bedrijf moet overstappen op Dynamics 365 Business Central

Waarom jouw bedrijf moet overstappen op Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een krachtige en flexibele oplossing. Speciaal bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een all-in-one intelligente ERP-oplossing die eenvoudig te gebruiken, aanpasbaar en geïmplementeerd is in de cloud of on-premise. Dynamics 365 Business Central implementeren brengt heel wat voordelen met zich mee voor bedrijven die klaar zijn om digitaal te gaan werken.

Het stelt jouw bedrijf in staat om tal van niet-verbonden systemen te consolideren in een enkel systeem. Dit terwijl ook de productiviteit wordt verhoogd via geautomatiseerde processen en workflows, die allemaal kunnen worden gedaan vanuit jouw Office 365-producten, zoals bijvoorbeeld Word, Outlook en Excel.

 

Lage eigendomskosten

Of je nu een klein of middelgroot bedrijf bent dat zijn cashflow wil beheren, de implementatie van Dynamics 365 Business Central kan je helpen dit te doen terwijl de kosten laag blijven. De voordelen van cloud ERP, zoals minimale investeringen in infrastructuur en geen upgrade- of onderhoudskosten, kunnen in je organisatie worden benut. Dankzij de maandelijkse vaste prijsbenadering op basis van een abonnement hoef je geen aanzienlijke voorafbetaling te doen en zijn uitgaven voorspelbaar in de toekomst.

In vergelijking met alternatieve on-premise oplossingen bespaart Business Central je geld doordat je geen servers, administratie, gespecialiseerd IT-personeel en andere kosten meer nodig hebt. Tot slot is Business Central direct uit de doos klaar voor gebruik, zodat je in een mum van tijd aan de slag kunt.

 

Combinatie van ERP en CRM functionaliteiten

Hoewel Business Central een enterprise resource planning (ERP) systeem is, heeft het ook functies die je kunnen helpen de klantervaringen te verbeteren en de band met jouw klanten te versterken. Met de CRM-mogelijkheden kun je klantinteracties bijhouden en inzicht krijgen in upsell-, cross-sell- en verlengingsmogelijkheden gedurende de gehele verkoopcyclus.

Individuele consumenten en organisaties kunnen profiteren van variabele prijs- en kortingsregelingen, die je kunt aanpassen. Wat de klantervaring betreft, kun je onder meer eenvoudig retourzendingen of after-sales problemen van klanten afhandelen, serviceverzoeken afhandelen, reparatie details bijhouden en snel en efficiënt reageren op vragen.

 

Gegevensbeveiliging en compliance

De implementatie van Dynamics 365 Business Central kan jouw bedrijf de beveiliging bieden van een groot bedrijf. Het wordt geleverd met ingebouwde mogelijkheden om te garanderen dat gegevens worden geback-upt en veilig worden bewaard als een cloudgebaseerde oplossing. Je kunt de beveiliging van jouw applicatie verbeteren door verschillende functies op te nemen, zoals autorisatie, authenticatie, gegevensversleuteling en auditing.

Met Dynamics 365 Business Central kunnen klanten instellingen aanpassen zodat hun gegevens worden verzameld en bewaard in overeenstemming met de lokale regelgeving als ze internationaal zakendoen.

https://www.abcebusiness.nl/microsoft-dynamics-365-business-central