Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Waarom beter slapen?

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Slaap heb je nodig om goed te functioneren en gezond te blijven. Wetenschappelijk is bewezen dat een slechte nachtrust de kans vergroot op chronische vermoeidheid, burn-out, obesitas, dementie, diabetes, kanker, depressie en zelfs beroertes. Daarom is het belangrijk da je een goede slaap hebt. Tevens is gebleken dat onvoldoende slaap kan leiden tot gedragsproblematiek en slecht cognitief functioneren. Dit heeft een negatieve invloed op jouw baan en opleiding.

Slecht slapen

Wij leven in een maatschappij waar veel druk wordt gezet op een individu. We moeten werken, presteren, nog meer werken, want anders kunnen we de huur, hypotheek en auto niet betalen. Tevens hebben we een gezin, maar moeten we met z’n tweeën werken om deze te kunnen onderhouden. Het is zo druk, dat slaap er vaak onder leidt. Beter slapen kan jouw helpen om alles beter in balans te houden. Het is dus erg belangrijk voor jouw functioneren. Hieronder 6 tips om beter te kunnen slapen.

6 Tips om beter te slapen

  1. Zorg voor een vast slaapritme.
  2. Bouw voor jezelf een rustig avondritueel op. 
  3. Geen beeldscherm voor het slapen gaan. 
  4. Drink geen caffiëne of suikers voor het slapen gaan.
  5. Zorg voor voldoende activiteit gedurende de dag.
  6. Koop een verzwaringsdeken of -kussen

Wanneer tip 1 tot en met 5 niet werken om beter te slapen, kan tip 6 misschien een gemakkelijke oplossing bieden. Je zult gegarandeerd beter slapen met de producten van SensoLife.

https://www.sensolife.nl/c-5151204/5-gouden-tips-om-beter-te-slapen/