Easy Web Search
Image default
Woningen

Vindt de makelaar die bij u past bij iQ Makelaars Enschede

Opzoek naar een nieuwe woning in Enschede? Dan bent u bij IQ makelaars aan het juiste adres. IQ makelaar Enschede denkt mee met u en uw wensen. Tevens biedt IQ makelaar Enschede “No cure no pay” garantie. Lukt het niet om de verkoop rond te krijgen? Dan betaald u dus geen kosten. Pas als we uw woning verkopen betaald u en eerder niet. IQ makelaar Enschede is zowel tot uw dienst voor de aankoop als de verkoop van een woning. Er wordt een waardebepaling uitgevoerd op vrijblijvende wijze waarbij we een goede verkoopprijs voor u kunnen opstellen.

 

Werkwijze van IQ makelaar Enschede

IQ makelaar Enschede brengt een passend advies als u uw woning te koop zet. Met onze hulp kunt u uw woning op eenvoudige wijze verkopen. Daarnaast zijn we flexibel. Wij zijn dus ook buiten reguliere kantooruren bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Als de woning wordt bezichtigd kan dit vaak dezelfde dag nog om de verkoop zo snel mogelijk rond te maken. Naast Nederlands hanteerd IQ makelaar Enschede ook verkoopteksten in de Engelse taal. Zeker in zo een multicultureel land als Nederland is dat verstandig omdat u zo de kans op verkoop nog meer vergroot. Op Funda zorgen we dat uw woning in een toppositie in de spotlights komt tevens met prachtige professionele foto’s. Daarnaast komt uw woning in zowel een fysieke als digitale brochure en worden er ook open huis bezichtigingen gepresenteerd. Alle marketingstrategieën van IQ makelaar Enschede zijn modern en uitgebreid. In de eerste drie maanden dat uw woning staat gepresenteerd heeft u de meeste kans op succes.

 

Aankoopmakelaar IQ makelaar Enschede

IQ makelaar Enschede ondersteund u in uw zoektocht naar uw woning. Het is een grote en belangrijke taak om een woning te vinden die bij u , uw budget en huishouden past. Wij geven passend advies zodat u nooit voor verassingen komt te staan. IQ makelaar Enschede begeleid u bij het bezichtigen van een woning, geeft u advies over een goede prijs en over bouwkundige aspecten van de woning. Daarnaast zijn onze bemiddelingskosten scherp geprijsd en hebben we veel kennis van het aanbod en de vraag in de regio. Ook regelen wij alle Juridische afwikkelingen rondom de aankoop. Het scheelt een hoop gedoe. Naast bovengenoemde punten geven we ook advies over de aankoopstrategie. Zeker als u voor het eerst een huis koopt is het van belang uzelf vrijblijvend te laten adviseren.

https://www.iqmakelaarsenschede.nl/