Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

Voorzie uw motor van een GPS tracker

Het is lente, het zonnetje schijnt en de temperatuur laat het toe om een lekker stukje met de motor te gaan rijden. Dus haal de motor uit de stalling, geef hem een schoonmaakbeurt en rijden maar. Of… kunt u de motor beter eerst voorzien van een GPS tracker?

 

Gestolen motoren

Uit cijfers van het Landelijk Voertuiginformatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) blijkt dat er jaarlijks rond de 1600 motoren worden gestolen, wat neerkomt op zo’n 30 per week. Belangrijk dus om de motor binnen te stallen wanneer dit kan en te beveiligen met een ART4 of ART5 slot. Daarnaast loont het ook om de motor te voorzien van een GPS tracker: van alle gestolen motoren wordt 21,6 procent teruggevonden. En naast dat u de motor terugvindt, beschikken track en trace systemen over tal van andere leuke functies.

 

Functies GPS tracker motor

Met een GPS tracker in uw motor kunt u:

  • Actuele locatie inzien
  • Veiligheidszones instellen
  • Afgelegde routes terugzien
  • Snelheden bekijken

Actuele locatie inzien

U bekijkt de actuele locatie van uw motor op ieder gewenst moment. Geavanceerde track en trace systemen meten coördinaten en versturen die naar een online software. Bekijk de locatie via de computer of via de app. En als de motor wordt gestolen, weet u de exacte locatie waar de motor zich bevindt.

 

Veiligheidszones instellen

Stel een veiligheidszone in, bijvoorbeeld rondom uw huis. U ontvangt een melding van de GPS tracker wanneer de motor de zone verlaat. Daarnaast ontvangt u diefstalmeldingen wanneer de motor wordt verplaatst zonder dat het contact aan staat.

 

Afgelegde routes terugzien

Naast dat track en trace systemen perfect zijn voor de beveiliging van uw motor, is het leuk om de routes die u heeft afgelegd terug te zien. De coördinaten ziet u terug op een kaart, waardoor u precies kunt zien waar u naartoe bent geweest.

 

Snelheden bekijken

Aan ieder gemeten coördinaat is een snelheid verbonden. Op deze manier ziet u precies hoe hard u heeft gereden en wat de gemiddelde snelheid is geweest over de gereden route.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/motor/