Easy Web Search
Image default
Entertainment

Voorkom boze buren bij een feestje

We mogen weer mensen uitnodigen thuis! Dat betekent niet dat je meteen los moet gaan, maar kleine feestjes met een aantal man mogen gewoon weer. Ben je binnenkort jarig dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Het is dan ook helemaal niet gek dat het luidruchtig zal worden. Al helemaal niet na hoe goed we ons hebben gedragen de afgelopen twee jaar. De enige die er wat minder blij mee zullen zijn, zijn je buren. Hoe houd je die het beste te vriend?

 

Nodig de buren uit

De makkelijkste truc om geen last van je buren te hebben als je een feestje geeft, is door zelf de buren uit te nodigen. Bel aan en geef aan dat je over een niet al te lange tijd een feestje gaat geven en ze ook uitgenodigd zijn. Wanneer je op de dag zelf nog opbelt is het overduidelijk dat je het alleen zegt om beleefd te zijn.

 

Voorzie buren van slaapdopjes

Heb je helemaal geen leuke buren en wil je ze al helemaal niet op je feestje hebben? Dan kun je ze alsnog het beste te vriend houden. Hoe doe je dat? Simpel! Maak een soort mini-survival pakketje voor ze klaar. Een envelop met een kaartje waarin netjes staat beschreven dat je een feestje gaat geven met een eventueel telefoonnummer dat ze kunnen bellen als het te luid wordt. (liever dat ze jou bellen dan de politie). Een paar goede slaapdopjes en een zakje kamille thee voor een goede nacht. Niet alleen zijn slaapdopjes en thee heel attent, maar voegen ook humor toe aan het bericht!

 

https://slaapmaskers.nl/slaap-oordopjes/