Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Verruim je horizon met recruitment en staffing software van Mysolution.

Jouw klant wil de beste kandidaat. Altijd. Als intercedent, recruiter of accountbeheerder zet je graag jouw expertise in om juist dié kandidaat te zoeken, werven en binden. Daarom koos jij voor dit vak.

De slimme onlineoplossing van Mysolution helpt je het verschil te maken. Wij structureren online het werkproces en nemen werk uit handen. Elke dag opnieuw. Ook als er veranderingen zijn. Dit geeft jou de ruimte om die gedroomde kandidaat de aandacht te geven die hij nodig heeft. En: zijn jouw klanten tevreden. Blink uit met plezier en passie. Kies voor de vrijheid van de Mysolution ATS-systeem!

Mysolution helpt om efficiënt kandidaten te werven. Als HR-professional heb je een grote verantwoordelijkheid. Jouw organisatie is continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Tijdelijke inhuur kost extra geld. Daarom moeten jij en je collega’s snel en efficiënt de juiste kandidaten werven en begeleiden. Administratieve handelingen staan je in de weg om de juiste aandacht aan je kandidaten te geven. Dat kan anders!

We bieden corporate recruiters een softwareoplossing die voelt als een persoonlijke assistent. Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database of specifieke talentpool.

Mysolution recruitmentsoftware zorgt met automatische workflows voor een efficiënt proces. Verstuur automatisch een ontvangstbevestiging, persoonlijke afwijzingen of uitnodigingen en houdt de kandidaat op de hoogte van het proces. Werk efficiënt zonder de candidate experience uit het oog te verliezen. Directie wordt gemakkelijk op de hoogte gehouden middels presenteerbare rapportagedashboards die automatisch up-to-date zijn.

Onze tool is gebouwd op het bewezen platform Salesforce en je werkt daardoor in de cloud. Dat biedt zekerheid en veiligheid.

De voordelen zijn dat je software voelt als een persoonlijke assistent. Daarnaast is het efficiënt werken aan een goede candidate experience. Het biedt direct overzichtelijke rapportages die altijd beschikbaar zijn. Anywhere, anytime & anyplace ondersteuning van je werk.

https://www.mysolution.com/