Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Mondzorgkliniek De Orfeokliniek

De Orfeokliniek zorgt voor de perfecte combinatie van kennis en ervaring. De Orfeokliniek is een mondzorgkliniek die is gevestigd in Zoetermeer. De kliniek heeft een uitgebreid assortiment aan behandelingen die worden uitgevoerd door multidisciplinaire consulten. De kliniek heeft een hoog niveau aan expertise in huis. Ondanks dat is De Orfeokliniek alsnog een kleinschalige omgeving die prettig is voor de patiënten. De patiënten van De Orfeokliniek worden zo prettig mogelijk behandeld.

 

De specialisten die werkzaam zijn bij De Orfeokliniek werken samen met de patiënt tijdens het oplossen van alle denkbare situaties die voorkomen bij de kaak en gebitsproblematiek. Zowel het functionele als het esthetische aspect worden in het oog gehouden. Dankzij de goede samenwerking met de klant kan een goed plan worden gemaakt waarmee echt beste resultaat wordt bereikt voor de klant.

 

Met de huidige maatschappelijke veranderingen is een betere zorg steeds van groter belang. De wens is om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Tegelijk wil men de kosten zo laag mogelijk houden. Dit is allen mogelijk wanneer je de beste specialistische expertise in huis haalt. Door deze te bundelen is het mogelijk voor De Orfeokliniek om op een succesvolle manier door te gaan.

 

Bij De Orfeokliniek kunt u uzelf informeren over verschillende behandelingen. U kunt puur voor orthodontistische behadelingen een afspraak maken zoals de extractie kies. Maar u kunt u een behandeling aangaan waarbij orthodontie volwassenen onnodig is, zoals een kaakoperatie. Voor vele is een kaakoperatie een wijze om de kwaliteit van leven te verbeteren. Een afwijkende kaakstand kan namelijk voor problemen zorgen bij veel alledaagse activiteiten. Bij een kaakstand die genoeg afwijkt kunt u zelfs problemen ervaren bij het kauwen en spreken. Gelukkig is een kaakstand dankzij technologische ontwikkelingen heel gemakkelijk te corrigeren. Bij De Orfeolkiniek kunnen de deskundigen de kaastand vanuit de mond aanpassen. Dit is erg gunstig, omdat dankzij deze werkwijze de littekens niet zichtbaar zijn.