Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Uw slotenspecialist in Maastricht

Is er iets met uw slot aan de hand en woont u in Maastricht? Dan kunt u het beste de slotenmaker Maastricht bellen. De slotenmaker doet meer dan alleen een sleutel namaken. Wist u dat de slotenmaker ook sloten openmaakt, hang- en sluitwerk maakt, inbraakpreventie heeft en een noodreparatie doet? Dat is nog eens handig en dat alles kan ook nog eens heel snel, want de slotenmaker kan al binnen 30 minuten ter plaatse zijn.

Sloten openen

U heeft zichzelf buitengesloten of uw sleutel is in het slot gebroken. Geen paniek, want de slotenmaker in Maastricht kan u dan komen helpen. Zo zorgt de slotenmaker ervoor dat u snel weer uw woning, auto of bedrijfsruimte binnen komt. Het duurt ongeveer een half uur om uw slot te openen. Extra fijn: dit kan meestal schadevrij worden gedaan.

Hang-en-sluitwerk

Als uw sloten kapot zijn of niet meer veilig zijn kunnen de sloten worden vervangen. Er worden dan nieuwe sloten geplaatst die het nieuwe politiekeurmerk hebben. Zo is uw woning of bedrijfsruimte weer 100% safe. Hoe weet u of uw slot aan vervanging toe is? Dat is als uw hang-en-sluitwerk niet meer soepel opent.

Inbraakpreventie

U kunt de slotenmaker in Maastricht ook bellen voor inbraakpreventie. De slotenmaker monteert sluitingen en veiligheidsbeslag en daarnaast adviseert de slotenmaker u op het gebied van veiligheid. Een tip die u bijvoorbeeld zult krijgen is ervoor zorgen dat uw raam niet open staat als u weg bent van huis.

Noodreparatie

Als er een noodreparatie nodig is kunt u de slotenmaker in Maastricht ook bellen. De slotenmaker vergrendelt de deur of het raam en voert ter plekke de reparatie uit. Zo is alles weer beveiligd volgens het politiekeurmerk. Een noodsituatie kan bijvoorbeeld een inbraak zijn. De slotenmaker staat dan 24/7 voor u klaar, zodat uw woning snel weer veilig is.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/