Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Uitgekeken op de hakken?

Of je nu uitgekeken bent op je schoenen of dat de hakken van je schoenen aan reparatie toe zijn. Het systeem van mooihakkie.nl breng uitkomst. De gereedschappen en folies van dit systeem zijn speciaal ontwikkeld voor het repareren van hoge hakken. Bij de folie is er keuze uit meerdere kleuren wat het systeem ideaal maakt om je schoenen aan ander uiterlijk te geven. Elke schoenmaker kan met dit systeem hakken repareren of van een nieuw uiterlijk voorzien.

Volg de trends voor unieke schoenen

Ben je uitgekeken op je schoenen en wil je deze een andere look geven? Dat kan met het hoge-hakken-reparatiesysteem van mooihakkie.nl. Bedoeld om hoge hakken te repareren is het met dit systeem ook mogelijk om schoenen een ander uiterlijk en daarmee een tweede leven te geven.

Met de keuze uit de 18 meest gangbare kleuren krijg je een uniek paar schoenen waarmee je de trends kunt volgen. Je kunt hiervoor terecht bij de schoenmaker. Heeft de schoenmaker dit systeem nog niet? Dan kan deze bij de groothandel meer informatie opvragen of contact opnemen mooihakkie.nl

Nieuwe hakken nodig?

Schoenen die je graag draagt omdat ze zo lekker zitten. Dan is het niet fijn als deze kapot zijn. Vooral als een nieuwe zool niet genoeg is omdat de hak is beschadigd. Beschadigde of ‘opgestroopte’ hakken zijn perfect te repareren. Het leer weer gladmaken, bijkleuren en een beschermend hoesje aanbrengen. Soms is het nodig om de hele hakbekleding te vernieuwen. Maar dat kan tegenwoordig anders. Want nu is er het hoge-hakken-reparatiesysteem van mooihakkie.nl. Met de gereedschappen en folies van dit systeem kan een schoenmaker bijna elke hak repareren. Of van een nieuwe look voorzien. De schoenen zien er daarna weer als nieuw uit.

Voor schoenmakers

Het hoge-hakken-reparatiesysteem bestaat uit diverse gereedschappen en folies in diverse kleuren. Voor elke hak is er een folie die in een specifieke vorm is gestanst. Die folie is weer- en windbestendig en kan tegen een stootje. Bovendien kan de folie eenvoudig schoongemaakt worden met het bijhorende schoonmaakmiddel en doekje.

De distributie van dit hoge-hakken-reparatiesysteem vindt plaats via de groothandel. Daar kun je terecht voor meer informatie of neem contact op met mooihakkie.nl.